11 december 2015

Goedkope Ajax voetbalshirts 2015-2016

Ajax voetbalshirts met korting! De helft van het seizoen 2015-2016 zit er nagenoeg op en de Amsterdammers hebben een wel hele speciale actie. In samenwerking met kledingsponsor Adidas geeft de huidige nummer één van de Eredivisie een korting op zowel het thuisshirt als het uitshirt. Het kortingspercentage voor beide voetbalshirts scheelt echter. Beide shirts zijn echter veel goedkoper dan normaliter het geval is.

Ajax thuisshirt 2015-2016 met korting

De korting die je op het thuisshirt van de Amsterdammers krijgt is 30%. Dit voetbalshirt scoor je nu voor slechts € 59,95 voor volwassenen en voor € 45,50 voor kinderen. Het Ajax thuisshirt kan je laten voorzien van de officiële bedrukking van alle sterspelers of een eigen naam en nummer. Dit betreft dezelfde bedrukking als de spelers van de club dragen dit seizoen. De meerkosten van deze bedrukking op het voetbalshirt zijn € 20,-.

Ajax uitshirt 2015-2016 met korting!

Ook op het Ajax uitshirt 2015-2016 scoor je in de officiële Ajax shop met een goede korting!Op dit shirt geeft Ajax de helft van het bedrag weg! De prijs van het shirt voor volwassenen is dus niet € 85,-, maar slechts € 42,50. Deze aanbieding geldt deels voor het uitshirt van de Godenzonen voor kinderen. Op dit shirt geeft Ajax een korting van 30% weg, waardoor dit shirt nu niet € 65, maar ook 45,50 is. Ook dit voetbalshirt kan worden bedrukt met de officiële bedrukking van sterren als Milik, Van de Beek, Klaassen, El Ghazi, Riedewald, Bazoer en nog meer spelers van de club die inmiddels is uitgeschakeld in Europa. Ook het uitshirt kan worden voorzien van een eigen naam en nummer. Dit betreft een overwegend zwarte bedrukking met rood/witte omranding. In de rugnummers van deze bedrukking is het logo van de club uit de hoofdstad verwerkt. En alsof deze aanbiedingen nog niet genoeg zijn. In de decembermaand geeft de club bij bestedingen van meer dan € 30,- nog een kerstmuts weg met daarop het logo van de club. Lekker bezig daar in Amsterdam!

Goedkoop Ajax voetbalshirt kopen

Scoor dus nu goedkope voetbalshirts in de officiële Ajax shop of klik op de afbeeldingen hieronder! En de gehele maand december 2015 zijn er nog meer te gekke acties in Amsterdam! Ook op de nieuwe trainingskleding van 2015-2016 geniet een heerlijke korting van 30% in de Ajax shop. Directe levering en gratis verzending. Of check het overzicht met beschikbare producten hiernaast.

50-procent -korting -op -ajax -voetbalshirt

Ajax -korting