25 november 2019

Goedkoop trainingspak Paris Saint Germain

Ben je op zoek naar een goedkoop trainingspak van Paris Saint Germain of wil je deze bestellen? In dit artikel vertellen we daar alles over. Een trainingspak van PSG kun je namelijk bestellen in verschillende kleuren en maten. Het trainingspak van de Franse grootmacht is doorgaans zowel beschikbaar voor volwassenen als voor kinderen. Dit betekent overigens niet dat het pak in alle kindermaten wordt uitgebracht. Het Paris Saint Germain trainingspak kun je doorgaans altijd bestellen in de maten 122, 128, 140, 152, 164, 176, S, M, L, XL en XXL. Welke Paris Saint Germain trainingspakken bestaan er en wanneer kun je deze zo goedkoop mogelijk bestellen? Dat vertellen we!

Op zoek naar een goedkoop Paris Saint Germain trainingspak? Bestel het in deze SHOP

Wanneer is de beste periode om een goedkoop Paris Saint Germain trainingspak te bestellen?

De ideale periode om een goedkoop trainingspak van Paris Saint Germain te bestellen is de week van BLACK FRIDAY. In deze periode scoor je de trainingspakken van PSG met een korting van minstens 30%. In voorgaande jaren scoorde je alleen hoge kortingen op BLACK FRIDAY zelf. Bij Nike is dat nu de hele week, inclusief op Cyber Monday. Wil je dus iemand een trainingspak van Paris Saint Germain cadeau doen voor Sinterklaas, Kerst of andere feestdagen? Dan is de week van Black Friday (buiten andere SALE weken) de perfecte periode om een goedkoop Paris Saint Germain trainingspak te bestellen.

Welke goedkope trainingspakken van Paris Saint Germain zijn er?

Daar vraag je ons wat! Soms zie je de bomen door het bos niet meer als het gaat om de verschillende versies van een trainingspak. De spelers van Paris Saint Germain werken de trainingen en warming-up vrijwel altijd af in een trainingstrui of sweater en een strakke trainingsbroek, vrijwel nooit in het trainingspak met een trainingsjack dus.

  • De versie die de spelers dragen wordt een authentic versie genoemd, welke is uitgerust met de VaporKnit technologie. Dit is een technologie van Nike, welke ervoor zorgt dat de trainingstrui van PSG wat strakker om het lichaam valt en vocht nog beter naar de buitenkant van de sweater getransporteerd kan worden. Bij ieder detail van het authentic Paris Saint Germain trainingspak staat performance hoog in het vaandel. Immers, de spelers moeten in dit trainingspak de ideale voorbereiding hebben op hun wedstrijden. Hoe meer technologieën een pak bevat, hoe duurder deze is. De VaporKnit trainingstruien hebben dus een prijs van € 120,- en de trainingsbroek, dat ook uitgerust is met dit systeem, is € 100,-. Het authentic trainingspak is alleen voor volwassenen beschikbaar (maten S, M, L, XL en XXL).

  • Er bestaat ook een stadium versie van het Paris Saint Germain trainingspak, dat bestaat uit een trainingstrui en een trainingsbroek. Deze ziet er qua design vrijwel hetzelfde uit als het authentic of VaporKnit Strike trainingspak van PSG. Dit is het trainingspak dat je vaak in een winkel of online kunt kopen. Het verschil is dat deze pakken zijn uitgerust met de Nike Dri Fit technologie. Ook deze technologie zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat je ook in dit pak perfect kunt trainen of sporten. Dit stadium trainingspak van Paris Saint Germain is zowel beschikbaar voor kinderen als voor volwassenen. De trainingstrui en trainingsbroek hebben normaliter een prijs van € 65,- voor volwassenen en € 55,- voor kinderen. Dit trainingspak is beschikbaar in alle kindermaten en maten voor volwassenen. De trainingstrui en de broek van PSG kunnen los van elkaar besteld worden.

  • Nike lanceert ook altijd een trainingspak als set. Dit pak bestaat echter uit een trainingsjack en een trainingsbroek en deze kunnen niet los van elkaar besteld worden. Qua kleuren zien deze pakken er hetzelfde uit als de hierboven besproken trainingspakken. Deze pakken zijn ook uitgerust met de Nike Dri Fit technologie. Ook het Paris Saint Germain trainingspak met jack is zowel beschikbaar voor kinderen als voor volwassenen. Voor volwassenen heeft dit pak (zonder korting) een prijs van € 120,- en voor kinderen € 100,-.

Welke van deze drie versies van het Paris Saint Germain trainingspak kun je dan goedkoop bestellen? Goed nieuws! Op alle pakken scoor je in ieder geval tijdens de week van BLACK FRIDAY minstens een korting van 30%!

Hoeveel trainingspakken worden er door Paris Saint Germain en Nike jaarlijks gelanceerd?

Goede vraag! Er zijn drie momenten in het seizoen waarop Paris Saint Germain en Nike een trainingspak lanceren. Aan het begin van ieder seizoen brengen de kledingsponsor en Nike een trainingspak uit. Dit is meestal rond de maand juni. Vaak wordt het pak dan in twee verschillende kleurstellingen uitgebracht. De ene kleur wordt gedragen door de spelers en de andere door de staf van de club. Ook wanneer het Europese seizoen van start gaat (medio september) brengen beide partijen een nieuw Paris Saint Germain trainingspak uit. Dit trainingspak wordt exclusief en alleen gedragen tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de Champions League. Vaak heeft dit pak alleen een andere kleur dan het trainingspak dat in de zomer wordt gereleased. Een laatste release moment is medio december. Dit betreft het trainingspak dat dan in de tweede seizoenshelft gedragen wordt, tot het einde van het seizoen dus. Alle trainingspakken van PSG zijn altijd beschikbaar in de authentic versie, de stadium versie en de versie met een trainingsjack.

Goedkoop Paris Saint Germain trainingspak bestellen

Ben je van plan om een goedkoop Paris Saint Germain trainingspak te bestellen? Dan is de laatste week van november de ideale periode, maar er bestaan verder genoeg andere SALE perioden, waarin de pakken goedkoper zijn. De pakken zijn rondom Black Friday wel 30% goedkoper. Dit betekent dat je in deze periode een Paris Saint Germain pak altijd voor minderen dan € 90,- bestelt en voor kinderen zelfs voor minder dan € 70,-! Check ook andere producten in de onderstaande winkels!

Bestel je goedkope Barcelona trainingspak direct in deze SHOP