8 maart 2018

Goedkoop Portugal voetbalshirt en t-shirt

Portugal is op het WK van 2018 hoe dan ook één van de outsiders voor de wereldtitel. Met een Europees kampioenschap op zak en met sterren als Cristiano Ronaldo, Eder, Pepe, Nani, Silva, Sanches en Moutinho is de equipe van Fernando Santos zeker een kanshebber! Voorwaarde is wel dat de bevlogen fans van het Portugese voetbalelftal met man en macht achter de ‘’ Seleção das Quinas’’ gaan staan. Uiteraard zijn er verschillende manieren om het Portugese elftal toe te juichen. In dit blog bespreken we de goedkopere alternatieven van het voetbalshirt. Deze hebben al snel een prijs van tussen de € 70,- voor kinderen en € 85,- voor volwassenen. Wanneer je het shirt eenmalig wilt dragen, kunnen deze prijzen wat te ver gaan. In dit blog bieden we een overzicht van goedkopere t-shirts en (retro) voetbalshirts van het Portugese elftal! Lees en huiver….

Goedkoop Portugal t-shirt en trui

Ook dit jaar heeft het merk t-shirt merk Retake een brede collectie aan Portugal t-shirts gelanceerd. Dat deed het merk ook al na het gewonnen EK van 2016. Destijds kwam het merk met de zogenaamde winners t-shirts, welke in het teken stonden van het winnen van het EK van 2016 in Frankrijk. Dit jaar heeft het merk de ‘’TEAM’’ lijn. Het uitgangspunt van deze collectie is vrij simpel. Het design van de katoenen t-shirts is namelijk geïnspireerd door het voetbalshirt van het nationale elftal, zij het in een wat plattere vorm. De kleur van de t-shirts is hetzelfde als de voetbalshirts van het Portugese elftal. Het Retake team t-shirt is namelijk geheel bordeaux rood. Op de linker borst van het t-shirt schittert een vintage embleem van de voetbalbond van het land. Dit geprinte logo is geïnspireerd door het logo van het nationale elftal tijdens de jaren ’60 en ’70 op het voetbalshirt had. Op het midden van de t-shirts staat de naam van het land. Deze naam wordt omringd door twee gouden banen. De gouden kleur is weer een ode aan het winnen van het EK van 2016. Deze t-shirts zijn beschikbaar in twee verschillende versies, namelijk of zonder de bedrukking van één van de spelers. Je kan het t-shirt namelijk ook bestellen met de naam en het nummer van Ronaldo, Sanches, Nani of Pepe. Deze print op de achterkant heeft precies dezelfde stijl als de bedrukking die het Portugese elftal op het shirt draagt tijdens het WK. Zowel de namen als de nummers hebben precies dezelfde stijl, hetzelfde font en dezelfde kleur! Qua prijs is dit kwalitatieve t-shirt ook nog eens aantrekkelijk. Zonder de print van één van de spelers is het shirt namelijk € 26,95 en met de print is deze € 31,95. Onderdeel van de team lijn zijn ook hoodies. Deze hebben dezelfde look & feel als de t-shirts en hebben een prijs van € 49,95. Bestel deze goedkope Portugal producten exclusief in deze winkel!

Goedkoop Portugal retro voetbalshirt en trainingsjack

Ben je op zoek naar iets klassiekers of wil je iets meer stijl en klasse? Ben je op zoek naar vintage? Dan zijn de Portugal retro voetbalshirts van het Nederlandse retro merk COPA Football de perfecte shirts om het Portugese voetbalelftal mee aan te moedigen! COPA staat bekend om haar unieke retro collectie. Bij de shirts van de EK winnaar van 2016 is anders. Het merk heeft het shirt van de jaren ’60 en 1972 namelijk opnieuw uitgebracht. Met Eusebio in de gelederen behaalde Portugal in 1966 de halve finale van het toernooi en uiteindelijk ook een derde plek. Het retro shirt van de jaren ’60 heeft hetzelfde design als het shirt van destijds. Het shirt is geheel rood en bevat een ronde, groene hals. Deze accenten komen ook weer terug in de bies aan de onderkant van de mouwen. Het shirt van 1972 heeft ook een legendarisch design. Dit shirt wordt namelijk gekenmerkt door de gevouwen kraag en de diepe, open hals van het shirt. Op de linker borst van beide shirts prijkt een retro logo van de FPF. Om het retrogevoel helemaal te laten ervaren, worden de retro shirts van COPA geleverd in een luxe cadeaubox. De shirts hebben een prijs van € 59,95. Wil je er wat warmer bij zitten? Dan is het retro jack een perfect alternatief. Deze is overigens wel € 79,95. De unieke COPA retro collectie van het Portugese elftal bestel je exclusief in deze winkel! Hier kan je het shirt ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer!

Ben je op zoek naar het WK 2018-2019 voetbalshirt van het Portugese elftal? Check het in ons speciale item over het shirt!