2 mei 2018

Goedkoop Paris Saint Germain trainingspak 2018-2019

Het seizoen loopt op zijn einde en dat betekent dat de kleding van afgelopen seizoen massaal wordt afgeprijsd. Soms zitten daar wat pareltjes tussen! We hebben er weer één! Het Paris Saint Germain trainingspak is door Nike namelijk met 30% afgeprijsd. Dit betreft het pak waarin de Franse kampioen vanaf begin januari 2018 tot en met mei 2018 in traint. Niet alleen het hele trainingspak is door Nike drastisch in prijs verlaagd, ook de training top en de trainingsbroek zijn afzonderlijk door het Amerikaanse sportmerk afgeprijsd. Wil je meer weten over dit pak? Of wil je weten waar je het goedkope trainingspak van PSG direct kan bestellen? Check het hieronder!

Wil je direct het goedkope PSG pak in de uitverkoop bestellen? Doe dat direct in deze winkel! (inclusief andere goedkope Nike pakken)

Goedkope Paris Saint Germain training top, trainingsjack en trainingsbroek

Jaarlijks presenteert Nike drie verschillende trainingspakken voor Paris Saint Germain. Aan het begin van ieder seizoen presenteren Nike en de Franse club een pak. Dit is jaarlijks ongeveer in mei of juni. Vervolgens wordt in september of oktober het speciale Champions League trainingspak gelanceerd. In december of januari volgt het pak waarin tot en met het einde van het seizoen wordt getraind door de Franse club. Het laatste pak is door PSG en Nike nu met 30% afgeprijsd.

Dit betreft het kobalt blauwe trainingspak van de Parijzenaren. Zowel het trainingspak met het jack als het pak met de drill top zijn door het Amerikaanse sportmerk met 30% afgeprijsd. De drill top en het trainingsjack hebben hetzelfde design. Het verschil tussen beide items is dat het trainingsjack van Paris Saint Germain een doorlopende rits bevat en de training top voor 2018 heeft een rits tot de borst. Een ander verschil is de hals van beide items. Het jack heeft een baseball collar en de training top een hoge hals. Verder bevatten de zijkanten van het jack twee zakken en is dit bij de Paris Saint Germain training sweater niet het geval. De PSG drill top bevat aan de onderkant van de mouwen ook duimgaten. Hierdoor valt de training sweater nog strakker om de armen. De mouwen van zowel het jack als de top zijn raglanmouwen. Kenmerkend hieraan is dat deze nauwsluitend vallen om de armen en perfect meebewegen met de armen. Verder zien het jack en de top er hetzelfde uit. Op de borst prijken de logo's van Nike en de club. De swoosh op de rechter borst is rood en dit geldt ook voor de strip over de schouders en mouwen. Kenmerkend aan deze taping is dat deze verdeeld is in dunne, rode strepen.

De trainingsbroek van alle PSG trainingspakken van 2018 is navy blauw en dit is ook het geval voor het pak dat je nu heel goedkoop kunt bestellen. Deze broek is aan de zijkanten uitgerust met eenzelfde rode strip als op het trainingsjack en de zip training top van de club te vinden is. Andere kenmerken van de trainingsbroek van PSG is dat deze aan de bovenkant is uitgerust met een tailleband, de onderkant van de pijpen bevatten enkelritsen en aan de zijkanten van de broek zijn zakken met een rits verwerkt. Een andere feature van de trainingsbroeken van Nike is dat deze van een elastisch materiaal gemaakt zijn. Hierdoor hebben de broeken een toelopende pasvorm. Dit betekent dat de broeken vooral lekker strak om de kuiten en enkels valt. Uiteraard mogen de logo's van de club en Paris Saint Germain niet ontbreken op de broek! Het pak is ook nog eens uitgerust met de Nike Dri Fit technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat je perfect kunt trainen in dit goedkope pak!

Check hieronder nog een aantal afbeeldingen van het pak dat ook gedragen wordt door sterren als Neymar JR, Mbappé, Cavani, Di Maria, Alves en andere sterren.

Goedkoop Paris Saint Germain trainingspak bestellen

Het PSG pak is dus met 30% afgeprijsd. Normaliter bestel je dit pak voor volwassenen voor een prijs van € 120,-. Nu is het pak in de maten S, M, L, XL en XXL slechts € 83,97. Dit geldt ook voor het trainingspak voor kinderen. Dit pak is normaal € 99,95 en heeft nu een prijs van slechts € 69,97. Ook de drill top en trainingsbroek zijn nu afgeprijsd. Wil je andere producten van de Franse club bestellen? Check dan ook het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder. Directe levering gegarandeerd!

Bestel het goedkope pak in deze winkel! (inclusief andere goedkope Nike trainingspakken)

of in deze SHOP!