25 november 2019

Goedkoop Paris Saint Germain trainingspak voor kinderen

Ben je (toevallig) op zoek naar een goedkoop Paris Saint Germain trainingspak voor kinderen? Dan ben je hier aan het juiste adres. In dit blog vertellen we namelijk wanneer je het best een goedkoop trainingspak van PSG in kindermaten kunt bestellen. De beste periode om een goedkoop trainingspak van de club uit Parijs te kopen is in deze maand en met name rondom BLACK FRIDAY! Bij Nike bestel je alle trainingspakken van Paris Saint Germain met een korting van minstens 30%. Het pak waar we het over hebben, betreft niet een oud trainingspak, maar het trainingspak waarin de club ook echt dit seizoen traint! Daar gaan we alles over vertellen.

Op zoek naar een goedkoop Paris Saint Germain trainingspak? Bestel het in deze SHOP

Alles over het goedkope Paris Saint Germain trainingsjack, de trui en trainingsbroek voor kinderen

In juli lanceerden Paris Saint Germain en Nike het nieuwe trainingspak van dit seizoen. Dit is het pak waarin PSG traint in de voorbereiding op de Ligue 1, Coupe de Ligue en Champions League wedstrijden dit seizoen. Dit trainingspak is altijd zowel beschikbaar voor volwassenen als voor kinderen. Het Paris Saint Germain trainingspak voor kinderen is er ook nog eens in twee versies. Het ene trainingspak betreft het pak bestaande uit een trainingsjack en een trainingsbroek en het andere pak bestaat uit een trainingstrui en een trainingsbroek. De kleuren van het Paris Saint Germain trainingsjack en de sweater voor kinderen zijn overigens hetzelfde. Het jack en de sweater zijn dit jaar zwart met geheel rode logo's van Nike en de club op de borst. Het Paris Saint Germain trainingsjack voor kinderen bevat een doorlopende rits en de trui een hoge hals met een rits tot de borst. Het jack is verder voorzien van twee zakken aan de zijkanten en de training top niet. Een ander verschil tussen de truien en de jacks is dat de mouwen van de PSG training sweater aan de onderkant van de mouwen duimgaten heeft en het jack niet.

Tot zover de verschillen tussen de trui en trainingsbroek van Paris Saint Germain voor kinderen. Deze kun je combineren met één en dezelfde trainingsbroek. Deze trainingsbroek heeft dezelfde kleur als de tops. Deze trainingsbroek is zwart met rode logo's. De Paris Saint Germain trainingsbroek voor kinderen bevat verder dezelfde kenmerken als andere trainingsbroeken van Nike. De bovenkant is uitgerust met een tailleband, de onderkant van de trainingsbroek bevat enkelritsen en verder wordt de PSG broek gekenmerkt door de toelopende pasvorm. Dit betekent dat de broek met name rondom de kuiten en enkels strak om de benen valt. Dit pak kan voor verschillende doeleinden dienen. Het is een perfect pak om casual te dragen, maar ook om in te trainen. De pakken zijn namelijk uitgerust met de Dri Fit technologie van Nike, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, wat helpt als je in dit pak wilt sporten.

Goedkoop Paris Saint Germain trainingspak bestellen

Het trainingspak van Paris Saint Germain kun je bestellen in de volgende kindermaten: 128, 140, 152, 164 en 176. De trainingtrui is voor kinderen normaliter € 55,-, maar nu dus € 38,-. Ook de broek heeft deze prijs. Het Paris Saint Germain trainingspak met trainingsjack is normaal € 100,-, maar nu slechts € 70,-. Check ook andere goedkope Paris Saint Germain producten in de onderstaande winkel!

Bestel het goedkope Paris Saint Germain pak altijd in deze SHOP