Goedkoop Barcelona trainingspak 2018-2019

Het is SALE bij Nike. Dat betekent dat je op verschillende producten een korting van maar liefst 30% scoort! Vandaag is het ook raak met het trainingspak van Barcelona. Het recente trainingspak van ''BLAUGRANA'' scoor je nu ook met een korting van 30%. Dit betreft het trainingspak, de drill top en de trainingsbroek, waarin de kampioen van Spanje zich sinds begin 2018 voorbereid op de La Liga, Copa del Rey en Champions League wedstrijden. Met succes dus! Barcelona werd kampioen en won bovendien de Spaanse beker, de COPA Del Rey! Meer weten over het speciale trainingspak voor 2018? Of waar je deze heel goedkoop kunt bestellen? Check hieronder de details!

Wil je direct het goedkope Barcelona trainingspak in de uitverkoop bestellen? Doe dat direct in deze winkel!

Goedkoop Barcelona trainingsjack, training top en trainingsbroek 2018

Het goedkope trainingspak van Barcelona betreft dus het pak van 2018. Vrijwel elk kwartaal lanceren Barcelona en Nike een nieuw pak. Alleen in het tweede kwartaal wordt dit niet gedaan. Aan het begin van ieder seizoen wordt een nieuw pak uitgebracht. In september/oktober wordt vervolgens het speciale Champions League pak bekend gemaakt en medio december/januari lanceren de club en Nike traditioneel een pak waarin de club tot het einde van het seizoen traint. Dit is het pak dat je vanaf nu heel goedkoop kunt bestellen! En dat is niet vreemd ook. Eind mei of begin juni wordt namelijk de nieuwe Barcelona trainingskleding en de tenues voor 2018-2019 al gelanceerd! Grijp dus snel je kans om van deze aanbieding gebruik te maken. Wil je nog snel alle details van het pak weten? Lees hieronder vooral verder!

Het Barcelona pak van 2018 betreft het donker grijze pak met oranje accenten. Dit pak kan je zowel bestellen met training top als met een trainingsjack. Beide items hebben vrijwel hetzelfde design. De drill top van het pak heeft echter een hoge hals en het trainingsjack heeft een baseball collar. Een ander kenmerk van het jack is dat deze natuurlijk een doorlopende rits heeft en bij de training sweater loopt deze alleen door tot de borst. Daarnaast bevat het trainingsjack aan de zijkanten zakken en de top natuurlijk niet. Een ander verschil is dat de mouwen van de Barcelona training top zijn uitgerust met duimgaten aan de onderkant. Dit zorgt ervoor dat de mouwen de fit hebben van een handschoen en strak om de armen vallen en perfect meebewegen met het lichaam. Dit effect wordt nog eens versterkt door de raglanmouwen. Zowel de training top als het jack hebben een fel oranje strip over de schouders en mouwen en ook de logo's van Barca en Nike op de borst zijn fel oranje. Iconisch aan deze strip over de schouders en mouwen is dat deze verdeeld is in dunne strepen.

De broek van het pak heeft hetzelfde design als de training tops en het jack van het goedkope pak. De broek is namelijk ook donker grijs (antraciet) en bevat een fel oranje strip aan de zijkanten. Andere features van de trainingsbroek zijn de tailleband, de enkelritsen aan de onderkant en de ritsen aan de zijkanten van de broek. De pasvorm van de Barcelona trainingsbroeken is inmiddels ook bekend. Deze staan bekend om hun toelopende fit. Dit betekent dat deze vooral strak om de kuiten en enkels vallen. In de broek is namelijk een elastisch materiaal verwerkt! Om optimaal te presteren zijn de pakken uitgerust met de Dri Fit technologie van Nike. Deze techniek zorgt ervoor dat zweet snel naar de buitenkant van het pak wordt getransporteerd en ook voor ventilatie.

Check hieronder nog meer foto's van het goedkope pak van Barcelona!

Goedkoop Barcelona trainingspak bestellen

Het pak van Barcelona is vanaf nu in de SALE. Normaliter heeft het pak voor volwassenen een prijs van € 120,-. Nu scoor je deze voor slechts € 83,97 in de maten S, M, L, XL en XXL. Voor kinderen heeft het pak normaliter een prijs van € 100,-. In de maten 128, 140, 152, 164 en 176 is dit trainingspak nu slechts € 69,97. Ook de training tops en trainingsbroek is afgeprijsd! Andere Barca producten bestellen? Check ook het overzicht hiernaast of hieronder! Directe levering gegarandeerd!

Bestel je goedkope Barcelona trainingspak VIA DEZE LINK (inclusief andere goedkope Nike pakken)

of in deze SHOP!