25 november 2019

Goedkoop Atletico Madrid trainingspak

BLACK FRIDAY betekent hoge kortingen en die zijn er de gehele week ook bij Nike. Verschillende producten zijn drastisch in prijs verlaagd en dat geldt ook voor het trainingspak van Atletico Madrid. Het trainingspak waarin Atletico Madrid dit gehele seizoen al traint scoor je deze week met een korting van maar liefst 30%. De selectie van Atletico Madrid draagt dit seizoen een trainingspak met een rode trainingstrui en de staf van de club draagt een trainingspak met een grijze training top ter voorbereiding op de La Liga, Copa del Rey en Champions League wedstrijden.

Fan van Atletico Madrid en op zoek naar een goedkoop trainingspak? Bestel het exclusief in deze SHOP 

Alles over het goedkope Atletico Madrid trainingspak, de trainingstrui en trainingsbroek

Zowel de grijze als de rode trainingstrui van Atletico Madrid bestel je deze week met een korting van 30% voor kinderen en volwassenen. Dit betekent dat je de sweater al bestelt vanaf een bedrag van slechts € 40,- en dan heb je het originele trainingspak dat door de spelers en staf gedragen wordt dit seizoen. De trainingstrui is uiteraard ook uitgerust met de Nike Dry Fit technologie, welke ervoor zorgt dat je dit Atletico Madrid trainingspak niet alleen perfect op straat kunt dragen, maar ook ideaal is om in te trainen of sporten. Dit systeem zorgt er namelijk voor dat zweet naar de buitenkant van het pak getransporteerd wordt en ook voor verkoeling. Verder bevatten de Atletico Madrid tops van dit jaar een hoge hals met een rits tot de borst. Een ander kenmerk van de trainingstrui zijn de raglanmouwen. Dit betreffen mouwen die strak om de armen vallen en perfect meebewegen met het lichaam. De mouwen bevatten aan de onderkant ook duimgaten, zodat de sweater getailleerd valt. Een ander mooi detail van de Atletico Madrid trainingstrui zijn de flitsende strepen op de schouders en mouwen, perfect om je tegenstanders of vijanden wat angst in te boezemen.

De rode en grijze training sweater van Atletico Madrid kun je perfect combineren met de trainingsbroek van dit seizoen. Laat die broek nu ook net afgeprijsd zijn bij Nike. Ook de broek bestel je al vanaf een prijs van € 40,- en maakt het een perfect cadeau om met de feestdagen cadeau te geven of te krijgen. Ook de Atletico Madrid trainingsbroek is uitgerust met de Dry Fit technologie. De broek is verder geheel grijs. Kenmerkend aan de broek is de tapered fit. Dit houdt in dat de trainingsbroek zich perfect aanpast aan de vorm van de benen. In het materiaal van de trainingsbroek is elastaan verwerkt, wat zorgt voor dit effect. Uiteraard is de broek ook weer uitgerust met twee zakken en staan de logo's van de club en Nike op de broek. Check hieronder nog meer afbeeldingen van het goedkope Atletico Madrid trainingspak, welke je vanaf nu met een korting van minstens 30% kunt bestellen.

Goedkoop Atletico Madrid trainingspak bestellen

Het goedkope Atletico Madrid trainingspak kun je vanaf nu bestellen in de officiële NIKE SHOP! De trainingstrui en de trainingsbroek zijn voor kinderen € 40,- en voor volwassenen bestel je beide items vanaf een bedrag van € 48,-. Een geheel pak bestel je dus nu voor minder dan € 100,- en het pak is beschikbaar in alle kindermaten en volwassen maten. Directe levering!

Bestel dit goedkope Atletico Madrid trainingspak direct in deze SHOP