De nieuwe Galatasaray voetbalshirts voor het seizoen 2012-2013 zijn officieel bekend gemaakt. In deze voetbalshirts speelt de Turkse club gedurende het aankomende seizoen. Het nieuwe thuisshirt wordt gekenmerkt door twee verticale vlakken. Het linker vlak is rood en het andere vlak is geel. De rechter mouw is rood met een gele onderkant en de linker mouw is geheel met een rode onderkant. Verder is het shirt voorzien van een retro kraag met knoopjes in de Galatasaray kleuren rood en geel.

De linker borst is voorzien van het logo van Galatasaray met daarboven drie gouden kampioenssterren en de andere borst bevat de Nike swoosh in het rood. Hoofdsponsor Turk Telekom staat op het midden van het Galatasaray thuisshirt. Op de mouwen staat subsponsor AVEA.

Het nieuwe Galatasaray uitshirt 2012-2013 is geheel wit en wordt gekenmerkt door de brede gele baan over de linkerkant van het shirt. Deze brede gele baan wordt geflankeerd door twee dunnere rode banen. In deze baan staat het logo van de club. De baan wordt onderbroken door het logo van de hoofsponsor. Ook op de rechter mouw is een zelfde soort baan te vinden, waarin het logo van AVEA staat. Verder heeft het uitshirt van Galatasaray een witte ronde kraag. Check hieronder de foto's van de Galatasaray voetbalshirts 2012-2013. Deze nieuwe Galatasaray voetbalshirts kan je vanaf medio September 2012 kopen  in de online voetbalshop van Subside Sports.

Koop het hier!


Galatasaray thuisshirt 2012-2013


Galatasaray uitshirt 2012-2013