Fortaleza EC voetbalshirts 2024

De Braziliaanse voetbalclub Fortaleza Esporte Clube en kledingsponsor Leão 1918 hebben de nieuwe Fortaleza voetbalshirts 2024 gepresenteerd. In deze tenues speelt de club de Brasileiro Série A en bekerwedstrijden dit jaar. Ook dit jaar produceert de club onder het label van “Leão 1918” de tenues. Dit doet de club sinds 2016.

Fortaleza uitshirt 2024

Het Fortaleza uitshirt 2024 is geïnspireerd door het winnen van de Campeonato Caerense in 1974 en is bovendien een eerbetoon aan het vijftig jarig bestaan van het stadion, Estadio Governador Plácido Castelo, vorig jaar. Het voetbalshirt is wit en bevat op de voorkant een speciaal patroon, dat in het materiaal is verwerkt. Deze jacquard print bevat verschillende momenten uit de historie van de club afgelopen vijftig jaar. De clubkleuren van Fortaleza komen terug in de v-hals en de band aan de onderkant van de mouwen. Deze zijn namelijk blauw/wit/rood. Onder de v-hals is een ster verwerkt, die verwijst naar het winnen van de Campeonato Caerense veertig jaar geleden. In de nek op de achterzijde van het tenue staat het oude clublogo in het goud. De rechterborst bevat het logo van de kledingsponsor en de andere borst het clublogo. Het uittenue wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje met blauwe accenten. De sokken zijn ook blauw met aan de bovenkant een rode band.

De nieuwe Fortaleza Esporte Clube voetbalshirts 2024 kun je vooralsnog alleen bestellen in de officiële clubshop van de Braziliaanse voetbalclub. Ben je op zoek naar andere merchandising van de club? Check het dan in de onderstaande fanshop!

Fortaleza EC voetbalshirts 2024
Fortaleza EC voetbalshirts 2024
Fortaleza EC voetbalshirts 2024
Fortaleza EC voetbalshirts 2024