16 januari 2012

Flynth nieuwe hoofdsponsor NEC Nijmegen

NEC is erin geslaagd een nieuwe hoofdsponsor aan zich te vinden. De samenwerking met Flynth Adviseurs en Accountants bv wordt maandag officieel gemaakt, weet De Gelderlander. Flynth is in Nijmegen de opvolger van Voorschotje.nl. Laatstgenoemde kwam de laatste maanden in opspraak omdat het zonder vergunning werkte. NEC was hiervan op de hoogte en besloot gebruik te maken van de optie om het contract na zes maanden te be?indigen.

NEC heeft met Flynth een grote vis aan de haak geslagen. Het bedrijf is de grootste aanbieder van grootste aanbieder van accountants- en adviseursdiensten voor het MKB (Midden en Klein Bedrijf) en de agrarische sector. Beide partijen zijn een samenwerking voor anderhalf jaar overeengekomen, met een optie op een extra seizoen. Wil je de NEC voetbalshirts 2011-2012 nog zonder het sponsorlogo van Voorschotje.nl kopen? Dat kan in de online voetbalshop van Subside Sports. Daar kan je vanaf juli 2012 ook de nieuwe NEC voetbalshirts 2012/2013 kopen met het logo van de nieuwe hoofdsponsor Flynth.

Het design van het NEC thuisshirt 2012/2013 is overigens al bekend gemaakt. Het design van het nieuwe shirt is door ons al in een eerder artikel gepubliceerd.

Koop het hier!

NEC thuisshirt 2011-2012

 

NEC uitshirt 2012-2013

Bron: Voetbalprimeur