16 november 2020

Feyenoord voetbalshirt met naam en nummer

Waar kun je het best je Feyenoord voetbalshirt bedrukken met een eigen naam en nummer? Die vraag krijgen we wel vaker! De spelers van Feyenoord dragen op de achterkant van hun voetbalshirt tijdens de wedstrijden van de club hun naam en nummer. Iedere wedstrijd betreft dit weer een gloednieuw voetbalshirt waarop de materiaalman van Feyenoord de naam en het rugnummer van de desbetreffende speler heeft bedrukt. Vanaf nu is het ook mogelijk om een voetbalshirt met de naam en het nummer van je favoriete speler van Feyenoord te dragen. Wil je liever je eigen naam? Ook dat is mogelijk.

Officiële Feyenoord bedrukking

Tegelijkertijd met de lancering van het Feyenoord thuisshirt en uitshirt lanceert de club in samenwerking met adidas ook de officiële bedrukking. Deze bedrukking heeft vrijwel ieder seizoen een andere stijl en lettertype. Inmiddels heeft de officiële Feyenoord bedrukking al een aantal seizoenen dezelfde stijl. De bedrukking op de achterkant van het thuisshirt is altijd zwart, zo ook dit seizoen. De rugnummers zijn vrij dun en bevatten aan de uiteinden een spits. Hetzelfde geldt voor de letters van de namen van de spelers. Een verschil tussen de bedrukking van de letters en nummer is het feit dat de letters niet het clublogo aan de onderkant bevatten en de rugnummers wel. De bedrukking op het uitshirt van de Rotterdammers heeft dezelfde stijl als die op het thuisshirt, maar heeft dan een andere kleur. Deze kleur is altijd contrasterend aan de kleur van het voetbalshirt. Aangezien de club uit de havenstad dit seizoen een overwegend zwart uitshirt draagt, is de bedrukking op het uittenue dit jaar wit. De namen van de spelers van Feyenoord worden altijd boven het rugnummer bedrukt.

Badges op het Feyenoord voetbalshirt

Naast de optie om je eigen naam en nummer of die van één van de spelers van de club op het tenue te bedrukken, heb je nog meer mogelijkheden om het tenue van de Rotterdammers te personaliseren. Tijdens de wedstrijden in de Eredivisie dragen de spelers op de rechtermouw de officiële Eredivisie badge. Ook deze badge kun je laten bedrukken op het tenue. Sinds 2020-2021 is TOTO als mouwsponsor verbonden aan de club en dragen de spelers tijdens de wedstrijden het logo van TOTO op de linkermouw. Ook clubs als Sparta, Willem II, FC Utrecht, FC Groningen, ADO den Haag, FC Twente en RKC Waalwijk dragen het logo van de Nederlandse Loterij op de mouwen. Dit logo staat niet standaard op de linkermouw van het Feyenoord tenue als je deze wilt kopen. Die optie heb je dus wel. Dit zijn niet de enige twee mogelijkheden. Tijdens de wedstrijden in de Europa League dragen de spelers namelijk een tweetal andere badges op de mouwen. Op de rechtermouw prijkt de officiële Europa League badge en op de linkermouw dragen de spelers de Respect badge.

De logo's die wel standaard op de Feyenoord voetbalshirts staan zijn uiteraard de logo's van adidas, de club en sponsor EuroParcs en Droomparken.

Feyenoord voetbalshirt met naam en nummer bestellen

Wil je een Feyenoord voetbalshirt met eigen naam en nummer bestellen? Dan kan dat in de onderstaande winkel. De prijs van het bedrukken van een Feyenoord tenue is € 19,95 extra. Deze prijs hiervan is € 19,95 extra. Deze prijs komt bovenop de prijs van het voetbalshirt. Voor volwassenen is het voetbalshirt € 89,95 en voor kinderen € 69,95. De Eredivisie badge is € 7,50 extra, de TOTO badge € 2,95 en de Europa League en Respect badge € 12,50. Directe levering gegarandeerd!

Bestel je Feyenoord voetbalshirt met personalisatie in deze SHOP!