Feyenoord uitshirt 2022-2023

Feyenoord heeft in samenwerking met kledingsponsor adidas het nieuwe uittenue voor het seizoen 2022-2023 officieel gelanceerd. In dit tenue speelt de selectie van trainer Arne Slot haar uitwedstrijden in de KNVB Beker, Eredivisie en in de Europa League gedurende het aankomende seizoen. De datum waarop het nieuwe tenue is gelanceerd (19-08) is niet zomaar gekozen. 1908 is namelijk het oprichtingsjaar van Feyenoord. Verantwoordelijk voor het design is de Duitse kledingsponsor adidas. Het is het laatste jaar dat adidas de kledingsponsor is van Feyenoord. Vanaf volgend seizoen wordt deze verantwoordelijkheid overgenomen door Castore. Nieuwsgierig naar het nieuwe uittenue van Feyenoord? Check de details hieronder!

Feyenoord uitshirt en tenue 2022-2023

Het nieuwe tricot van Feyenoord is overwegend blauw met zowel rode als witte details. Dit zijn de clubkleuren van de Rotterdamse club. De drie bekende adidas strepen, op de schouders van het shirt zijn rood van kleur. Verder is het uittenue uitgerust met een ronde hals. Deze bevat een sierlijke omlijning van zowel rood als wit. Deze rood/witte kleuren combinatie komt ook terug in de biesjes aan de onderkant van de mouwen. Aan de binnenkant van de kraag is de letter ‘F’ verwerkt. Op de rechterborst staat het adidas performance logo. Deze is wit van kleur. Op de linkerborst prijkt het monochrome clubwapen. Monochroom betekent dat de kleur van het logo is aangepast aan het tenue van de Rotterdammers. Boven dit logo schittert een ster. Deze ster staat voor de 15 kampioenschappen die de club heeft behaald. Het laatste kampioenschap dateert echter alweer uit 2017. Het nieuwe uittenue van Feyenoord wordt gecompleteerd door een blauwe voetbalbroek, Ook hierop zijn rode adidas strepen te zien, het logo van adidas en de clubbadge van Feyenoord. De kousen van het nieuwe Feyenoord uittenue zijn ook blauw van kleur. Niet alleen De heren van Feyenoord dragen aankomend seizoen dit tenue, ook de dames van Feyenoord en alle jeugdteams zullen dit tenue aankomend seizoen dragen. Het tricot is voor het eerst te bewonderen in de uitwedstrijd van Feyenoord 1 tegen RKC Waalwijk aankomende zondag.

Feyenoord uitshirt bestellen

Het Feyenoord thuisshirt kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkel. Voor volwassenen (maten XS, S, M, L, XL, XXL en XXXL) is het voetbalshirt € 89,95 en voor kinderen (maten 128, 140, 152, 164 en 176) € 69,95. De broekjes bestel je vanaf € 34,95 en de kousen zijn € 17,95. In deze webshop kun je het Feyenoord tenue ook bedrukken met een eigen naam en nummer. Hiervoor wordt de officiële en originele bedrukking gebruikt!

Bestel je Feyenoord voetbalshirt altijd in de officiële fanshop!