Gisteren is het nieuwe Feyenoord uitshirt 2012/2013 officieel gepresenteerd door Ron Vlaar en Jordy Clasie op een speciaal georganiseerde supportersavond. De presentatie vond plaats tijdens een drukbezochte modeshow van PUMA in het Maasgebouw. In dit nieuwe voetbalshirt speelt Feyenoord de Eredivisie uitwedstrijden en Europese uitwedstrijden tijdens het seizoen 2012/2013.
Het Feyenoord uitshirt is dit jaar overwegend navy blauw en bevat een opstaande kraag met knoopjes. De onderkant van de mouwen zijn licht blauw.  De linkerborst van het Feyenoord shirt is voorzien van het Feyenoord embleem met daarboven een gouden kampioensster. Deze ster verwijst naar de meer dan 10 behaalde Eredivisie kampioenschappen. De rechter borst is voorzien van het logo van Puma, welke ook op beide mouwen staat en op het midden van het shirt staat de hoofdsponsor van Feyenoord: ASR. De Feyenoord uittenues 2012-2013 worden gecompleteerd door een navy blauw voetbalbroekje met op de rechter pijp het logo van Feyenoord en PUMA en de linkerpijp het logo van ASR. De kousen zijn ook overwegend navy blauw en zijn voorzien van een lichtblauwe band op het midden, met daarin het logo van Feyenoord.

Check hieronder de foto's van het nieuwe Feyenoord uitshirt 2012-2013. Deze kan je vanaf 5 mei kopen in de online voetbalshop van Subside Sports, evenals de nieuwe Feyenoord trainingspakken, tenues, trainingsshirts en andere Feyenoord kleding.

Koop het hier!


Feyenoord uitshirt 2012-2013


Feyenoord uitshirt 2012-2013

Feyenoord uitshirt 2012 tenue

Feyenoord voetbalshirts 2012/2013

Bron:

RTV Rijnmond