24 februari 2011

Feyenoord uitshirt 2011/2012

Het Feyenoord uitshirt voor het seizoen 2011-2012 is nu officieel bekend. Eerder berichtten wij al dat het voetbalshirt van Feyenoord was uitgelekt. De uitgelekte versie bleek ook daadwerkelijk het uitshirt van volgend seizoen te worden. Het Feyenoord uitshirt zal volgend jaar lichtblauw zijn en kenmerkt zich door een schuine rode en zwarte streep ter hoogte van de borst en schouders en een klein V-hals, welke zwart is.

De presentatie van het Feyenoord uitshirt vond plaats tijdens een drukbezochte modeshow in het Maasgebouw. De bezoekers van de modeshow waren het meest benieuwd naar het nieuwe uittenue, dat volgend bestaat uit een lichtblauw shirt met een zwarte broek. Het uitshirt voor komend seizoen is gebaseerd op het tenue waarin Feyenoord bijna vijftig jaar geleden een wedstrijd speelde tegen Ajax in De Kuip. Tijdens dat duel op 2 september 1962 (1-1) droeg Feyenoord een lichtblauw reserveshirt, met een rood-witte kraag. Evenals het shirt uit 1962 heeft ook het nieuwe uitshirt een V-hals. De kraag is in tegenstelling tot het shirt van vijftig jaar terug zwart, waarbij twee diagonale lijnen in de kleuren rood en zwart aan het shirt zijn toegevoegd. Check hieronder een aantal foto's van de presentatie van het nieuwe Feyenoord uitshirt.

 

Het Feyenoord uitshirt kan je vanaf nu bij Subside Sports kopen. Koop het hier! Wil je nog genieten van het huidige Feyenoord uitshirt, klik hier.