Feyenoord trainingsshirt 2022-2023

Feyenoord en adidas hebben vandaag de nieuwe trainingslijn voor het seizoen 2022-2023 gepresenteerd. Naast een nieuw trainingspak bevat de collectie natuurlijk ook een nieuw Feyenoord trainingsshirt 2022-2023. Het trainingstenue wordt door de club van trainer Arne Slot gedragen tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de Europa League, Eredivisie en KNVB Bekerwedstrijden in 2022-2023. De collectie bevat ook dit jaar weer verschillende trainingstenues. Het lichtblauwe trainingsshirt wordt namelijk door de spelers gedragen en de technische en medische staf van de Rotterdammers dragen een rood trainingsshirt.

Lichtblauw Feyenoord trainingsshirt 2022-2023

De nieuwe adidas Feyenoord trainingsshirts 2022-2023 hebben het standaard adidas Condivo 22 template. Dit template gebruikt het Duitse sportmerk ook voor de trainingstenues van clubs als Real Madrid, Bayern München, Juventus, Manchester United en Arsenal. Het Feyenoord trainingsshirt is dit jaar lichtblauw (CYAAN) met zwarte en witte accenten. Kenmerkend voor het adidas Condivo 22 template is het vlak op de zijkanten van het trainingstenue. Dit vlak bevat een all-over print van geometrische vormen, geïnspireerd door de structuur van doelnetten. In dit gedeelte is ook een diagonale witte lijn verwerkt. Ook de adidas trademark strepen op de schouder en mouwen zijn wit. Deze strepen lopen diagonaal af en stoppen op het midden van de mouwen. Alle logo's op het Feyenoord trainingstenue 2022-2023 zijn ook wit. De rechterborst bevat het adidas performance logo en de andere borst het logo van de Rotterdamse voetbalclub. Dit betreft dus een monochroom logo. Het logo heeft niet de gebruikelijke kleuren, maar is in stijl van de kleuren van het trainingsshirt: lichtblauw/wit. Op het midden van het trainingstenue prijkt het logo van sponsor JEX. Het trainingstenue van de Rotterdammers wordt compleet gemaakt door een zwart trainingsbroekje. Dit broekje bevat aan de zijkanten witte adidas strepen en ook een vlak met daarin een diagonale lijn. De logo's van de club en adidas op het trainingsbroekje zijn ook wit. Als alternatief voor het lichtblauwe trainingstenue heeft de club ook een zwart trainingsshirt. Dit tenue heeft ook het adidas Condivo 22 template.

Rood Feyenoord trainingsshirt 2022-2023

De technische staf van Feyenoord draagt dit seizoen een rood trainingsshirt. Ook dit trainingstenue heeft alle kenmerken van het adidas Condivo 22 template. Het rode Feyenoord trainingsshirt bevat ook witte accenten en een V-hals. De adidas strepen op de schouders en mouwen en alle logo's zijn namelijk wit. De zijkanten van dit trainingsshirt zijn ook weer uitgerust met een vlak met daarin de iconische print en een diagonale witte lijn. De technische staf draagt hetzelfde zwarte trainingsbroekje als de spelers. Zoals alle adidas trainingskleding is de nieuwste trainingskleding van Feyenoord uitgerust met de adidas AeroReady technologie. Dit systeem zorgt voor de afvoer van vocht en voor ventilatie.

Feyenoord trainingsshirt bestellen

Het adidas Feyenoord trainingsshirt 2022-2023 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkel. Voor volwassenen (maten XS, S, M, L, XL en XXL) is het trainingsshirt € 49,95 en voor kinderen (maten 122, 128, 140, 152, 164 en 176) € 44,95. De trainingsbroekjes bestel je vanaf € 34,95. Check ook andere nieuwe Feyenoord trainingskleding in de onderstaande winkels. Directe levering!

Bestel de nieuwste Feyenoord trainingslijn direct in deze SHOP! 

Feyenoord trainingsshirt 2022-2023

Feyenoord trainingsshirt 2022-2023 - Rood