27 juni 2022

Feyenoord trainingspak 2022-2023

Feyenoord en adidas hebben vandaag de nieuwe trainingslijn van de Rotterdammers gepresenteerd en deze lijn bevat ook weer een gloednieuw trainingspak. Dit trainingspak wordt door de Rotterdammers gedragen tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de Eredivisie, KNVB Beker en Europa League wedstrijden in 2022-2023. Het nieuwe trainingspak bestaat opnieuw uit een training sweater en een trainingsbroek & heeft net als alle andere adidas trainingspakken van dit seizoen het adidas Condivo 22 template.

Lichtblauwe Feyenoord training sweater 2022-2023

Het Feyenoord trainingspak dat door de spelers gedragen wordt, is dit jaar lichtblauw (door adidas ''CYAAN'' genoemd) met navy blauwe accenten. De Feyenoord training sweater 2022-2023 is overwegend lichtblauw en de donkerblauwe details komen terug in de hoge hals met rits tot de borst en een vlak op de zijkanten van de training sweater. Dit vlak bevat een all-over print van geometrische vormen, geïnspireerd door de structuur van doelnetten. Dit is kenmerkend voor het adidas Condivo 22 template. Dit gedeelte bevat ook een diagonale, witte lijn. De adidas trademark strepen op de schouders en mouwen zijn ook wit en hetzelfde geldt voor alle logo's op het Feyenoord trainingspak. De rechterborst bevat het adidas performance logo en de linkerborst is uitgerust met het clublogo. Dit betreft een monochroom logo. Het Feyenoord logo op dit trainingspak heeft namelijk niet de gebruikelijke kleuren, maar is in stijl van de kleuren van het trainingspak: lichtblauw/wit. Op het midden van de training sweater prijkt het logo van sponsor JEX. Het bedrijf, gespecialiseerd in het verhuren en beheren van personeel, staat sinds medio 2021 op alle trainingskleding van de Rotterdammers. De Feyenoord training sweater heeft verder de gebruikelijke functionele kenmerken. De mouwen bevatten aan de onderkant duimgaten, waardoor de sweater nog beter om het lichaam valt, wanneer je je duimen hierdoorheen doet. De achterkant van de training sweater is iets langer voor de optimale bescherming.

Feyenoord trainingsbroek 2022-2023

Het Feyenoord trainingspak 2022-2023 wordt compleet gemaakt door een zwarte trainingsbroek. Ook de trainingsbroek bevat alle kenmerken van het adidas Condivo 22 template. De zijkanten bevatten een diagonaal vlak met daarin een diagonale lijn en dezelfde print van geometrische vormen. De adidas strepen op de zijkanten van de trainingsbroek zijn wit en lopen vanaf de heupen naar de onderkant van de trainingsbroek. De logo's van de Rotterdammers en adidas op de trainingsbroek zijn ook wit. De Feyenoord trainingsbroek bevat verder de volgende functionele kenmerken:

  • De bovenkant van de trainingsbroek is uitgerust met een tailleband met trekkoord. Hiermee kun je zelf naar wens de pasvorm van de trainingsbroek verstellen.

  • De trainingsbroek bevat ook twee zakken met ritsjes om spullen in op te bergen.

  • De trainingsbroek heeft een taps toelopend design. Dit betekent dat de trainingsbroek strak om de enkels en kuiten valt.

  • De onderkant van de Feyenoord trainingsbroek is uitgerust met enkelritsen, zodat je de broek nog makkelijker aan en uit kunt doen over je voetbalschoenen of sneakers.

  • Het materiaal van het trainingspak betreft 100% polyester. In dit materiaal is de adidas AeroReady technologie verwerkt. Dit systeem zorgt voor de afvoer van vocht naar de buitenkant van de trainingspakken en voor ventilatie. Hierdoor is het een perfect trainingspak om in te trainen of te sporten, maar ook om op straat te dragen.

De spelers van Feyenoord dragen dit seizoen ook een volledig zwart trainingspak. Dit trainingspak bevat een zwarte training sweater. Deze training sweater heeft ook alle kenmerken van het adidas Condivo 22 template en bevat een wit vlak met print aan de zijkanten. Ook de adidas trademark strepen en alle logo's op de trainingstrui zijn wit.

Feyenoord trainingspak bestellen

Het nieuwe Feyenoord trainingspak 2022-2023 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. De training sweater is voor volwassenen (maten XS, S, M, L, XL en XXL) € 73,- en voor kinderen (maten 128, 140, 152, 164 en 176) € 63,-. De trainingsbroek is voor volwassenen € 62,- en voor kinderen € 55,-. Check ook andere nieuwe Feyenoord trainingskleding in de onderstaande winkels. Directe levering!

Bestel het nieuwste Feyenoord trainingspak direct in deze FANSHOP! 

Feyenoord trainingspak 2022-2023