Feyenoord trainingsshirt 2021-2022

Op de eerste trainingsdag van het seizoen 2021-2022 heeft Feyenoord in samenwerking met kledingsponsor adidas de nieuwe Feyenoord trainingsshirts 2021-2022 gepresenteerd. Het nieuwe trainingsshirt wordt door het elftal van trainer Arne Slot gedragen tijdens de trainingen en warming-up in de voorbereiding op de Eredivisie, KNVB Beker en Conference League wedstrijden in 2021-2022. Daarnaast worden de trainingstenues gedragen door alle jeugdelftallen, het vrouwenteam en Jong Feyenoord!

Mint groen Feyenoord trainingsshirt 2021-2022

Het Feyenoord trainingsshirt 2021-2022, dat door de spelers dit seizoen gedragen wordt, heeft een frisse kleur. Het trainingsshirt is namelijk mint groen met witte en donkerblauwe accenten. Dit is dezelfde kleur als het Feyenoord trainingspak 2021-2022. Adidas heeft een standaard template gebruikt voor het design van het trainingstenue. Dit template wordt het adidas TIRO 21 template genoemd en gebruikt het Duitse sportmerk voor alle trainingsshirts van profclubs dit seizoen. Ook de trainingstenues van clubs als Bayern München, Juventus, Real Madrid, Manchester United en Arsenal hebben dit template. Het trainingsshirt van de Rotterdammers bevat dit jaar een subtiele opstaande kraag in het wit met een kleine V-hals. Ook de adidas strepen op de schouders en een deel van de mouwen zijn wit. Dit is ook de kleur van het adidas performance logo op de rechterborst van het Feyenoord trainingstenue 2021-2022. De donkerblauwe accenten komen terug in het logo van de club op de linkerborst en in het logo van sponsor JEX. Het logo van het Rotterdamse softwarebedrijf staat voor het eerst dit seizoen op alle trainingskleding van de club. De club en JEX sloten een deal voor de duur van twee seizoenen. Op de tenues van Feyenoord staat dit seizoen het logo van hoofdsponsor EuroParcs. Het Feyenoord trainingstenue wordt compleet gemaakt door een donkerblauw voetbalbroekje met aan de zijkanten een mintgroen vlak met daarin witte adidas strepen. Het onderste gedeelte van de zijkanten van het Feyenoord trainingsbroekje bevatten geen mintgroen vlak. Op de pijpen van de broekjes staan de logo's van de club en adidas. De trainingsbroekjes zijn bovendien uitgerust met zakken.

Grijs Feyenoord trainingsshirt 2021-2022

De staf van Feyenoord, die dit jaar onder leiding staat van Arne Slot, draagt dit seizoen een geheel grijs trainingsshirt met witte details, welke terug komen in de kraag, de adidas strepen en in de logo's op het trainingstenue. Het broekje van dit tenue is ook grijs met witte accenten. Alle Feyenoord trainingskleding bevat dit jaar weer de adidas AeroReady technologie. Dit systeem is in de stof van de tenues verwerkt en zorgt ervoor dat vocht en zweet naar de buitenkant van het trainingstenue wordt getransporteerd. Daarnaast bewerkstelligt het de perfecte ventilatie.

Feyenoord trainingsshirt bestellen

Het adidas Feyenoord trainingsshirt 2021-2022 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. De prijzen van de tenues zijn hetzelfde als vorig jaar. Voor volwassenen (maten S, M, L, XL, XXL en 3XL) is het trainingsshirt € 44,95 en voor kinderen (116, 128, 140, 152, 164 en 176) € 39,95. De trainingsbroekjes bestel je vanaf € 39,95. Als je lid bent van de Feyenoord fanclub, dan krijg je bovendien 10% korting. Check ook andere nieuwe trainingskleding van de club in de onderstaande winkel!

Bestel het nieuwste Feyenoord trainingsshirt direct in deze FANSHOP! 

Mint groen Feyenoord trainingsshirt 2021-2022

Bron afbeeldingen: Feyenoord.nl