Feyenoord thuisshirt 2023-2024

Het nieuwe Feyenoord thuisshirt 2023-2024 is vandaag officieel gepresenteerd door de Rotterdammers en de nieuwe kledingsponsor Castore met het motto ''ATTITUDE IS EVERYTHING.'' Vanaf dit seizoen is Castore Sportswear verantwoordelijk voor het design en de productie van de Feyenoord voetbalshirts en prijkt het logo van het Britse sportmerk op de rechterborst van alle Feynoord voetbalshirts. Het merk vervangt adidas als kledingsponsor en tekende een contract voor maar liefst zes seizoenen. In het nieuwe voetbalshirt speelt het team van trainer Arne Slot de Champions League, Eredivisie en KNVB Beker thuiswedstrijden in de Kuip! Check bovendien het nieuwste Feyenoord uitshirt 2023-2024

Geïnspireerd door het eerste kampioenschap en de eerste UEFA Cup

Feyenoord viert dit seizoen twee belangrijke jubilea! Het is namelijk precies 100 jaar (1924) geleden dat de club voor het eerst landskampioen werd en vijftig jaar geleden (1974) dat de club voor het eerst in de geschiedenis de UEFA Cup won. Het nieuwe Feyenoord thuisshirt is dan ook geïnspireerd door deze gebeurtenissen. 

Het Feyenoord thuisshirt 2023-2024 heeft uiteraard weer het iconische half-om-half design. De rechterkant is rood en de linkerkant is wit. Beide delen bevatten een design van schaduwbanen, geïnspireerd door de banen van het oorspronkelijke clublogo. Daarnaast zijn de banen geïnspireerd door de schaduwstrepen in het iconische gele uitshirt van de jaren '80. De mouwen zijn dit jaar weer contrasterend. Dit betekent dat de rechtermouw wit is met aan de onderkant een rode band en de linkermouw rood met aan de onderkant een witte band. Het voetbalshirt is dit seizoen bovendien uitgerust met een v-hals, welke ook in stijl van de clubkleuren is. Of dit ook echt het geval is, is niet zeker. De kraag is ook weer in stijl van de clubkleuren van de Rotterdamse voetbalclub. Op de rechterborst prijkt het Castore logo in het wit en op de andere borst is het logo van Feyenoord geborduurd. Boven dit logo staat een gouden ster, welke verwijst naar de zestien Eredivisie landskampioenschappen. Ook dit seizoen prijkt het logo van EuroParcs weer op het midden van de Feyenoord voetbalshirts. Met de beheerder van vakantieparken heeft de club nog tot medio 2024 een contract. Het logo van TOTO staat ook weer op de linkermouw van het Feyenoord thuistenue. Feyenoord verwelkomt dit seizoen ook een nieuwe shirtsponsor op het voetbalshirt. De achterkant van alle tenues bevat namelijk het logo van PRIJSVRIJ aan de bovenkant. Dit betekent dat de namen van de spelers onder de rugnummers op alle voetbalshirts staan. In de nek op de achterzijde van het thuisshirt prijkt dit jaar weer het oprichtingsjaar: 1908. 

Op de linkermouw staan de badges van de competities waarin Feyenoord speelt. Tijdens de wedstrijden in de competitie prijkt de Eredivisie badge op de rechtermouw en tijdens de wedstrijden in de Champions League de officiële Champions League Starball badge met de UEFA Foundation badge. Het Feyenoord thuistenue wordt compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje en zwarte kousen met zowel rode als witte accenten.

Extra informatie Feyenoord voetbalshirts

  • Materiaal: 100% polyester
  • Technologie: De Castore Sportswear tenues zijn gemaakt van een lichtgewicht en rekbaar materiaal, voor een atletische pasvorm. In de tenues is een speciale technologie verwerkt, welke zorgt voor ventilatie en afvoer van vocht naar de buitenkant van de tenues. Dit komt tot uiting in de laser cut holes aan de zijkanten van het voetbalshirt. 
  • Pasvorm: Normaal

Feyenoord voetbalshirt bestellen

Het Castore Feyenoord thuisshirt 2023-2024 kun je vanaf nu bestellen. Dit zijn de prijzen van de voetbalshirts:

  • Volwassenen (maten XS, S, M, L, XL, XXL, XXXL): € 89,95
  • Kinderen (maten 122, 128, 140, 152, 164 en 176): € 64,95
  • Voetbalbroekjes: Vanaf € 37,95
  • Kousen: Vanaf € 17,95

De nieuwe Feyenoord voetbalshirts van Castore zijn niet alleen in de officiële fanshop van de Rotterdammers beschikbaar, maar ook weer in verschillende fanshops online en in winkels in de stad.

Feyenoord thuisshirt 2023-2024
Feyenoord thuisshirt 2023-2024
Feyenoord thuisshirt 2023-2024
Feyenoord thuisshirt 2023-2024