Gisteren is het nieuwe Feyenoord thuisshirt 2012/2013 officieel gepresenteerd door Ron Vlaar en Jordy Clasie op een speciaal georganiseerde supportersavond. De presentatie vond plaats tijdens een drukbezochte modeshow van PUMA in het Maasgebouw. In dit nieuwe voetbalshirt speelt Feyenoord de Eredivisie thuiswedstrijd en Europese wedstrijden tijdens het seizoen 2012/2013 in de Kuip in Rotterdam.



Het Feyenoord thuisshirt wordt traditioneel gekenmerkt door een rood en wit vlak over de voorkant van het shirt. De rechterkant van het shirt is voorzien van het rode vlak en de linkerkant van het witte vlak. De mouwen hebben contrasterende kleuren. De linker mouw is rood met een witte onderkant en de rechtermouw is wit met een rode onderkant. In tegenstelling tot het thuisshirt van het seizoen 2011-2012 heeft het thuisshirt voor het seizoen 2012/2013 een wit/rode V-hals in plaats van een ronde hals. Verder wordt het nieuwe Feyenoord shirt gekenmerkt door de gouden details. Zo is het logo van teamkledingsponsor PUMA op de rechter borst en de mouwen goud. De linker borst is voorzien van het Feyenoord embleem met daarboven een gouden kampioensster. Deze ster verwijst naar de meer dan 10 behaalde kampioenschappen van de Rotterdamse club.

Het Feyenoord thuistenue wordt gecompleteerd door een zwart voetbalbroekje met op de linkerpijp het logo van ASR en op de andere pijp de logo's van Feyenoord en Puma. De kousen zijn overwegend zwart en zijn voorzien van een ronde baan op het midden, met daarin het logo van Puma.

Check hieronder de foto's van het nieuwe Feyenoord thuisshirt 2012-2013. Deze kan je medio juli 2012 kopen in de online voetbalshop van Subside Sports, evenals de nieuwe Feyenoord trainingspakken, tenues, trainingsshirts en andere Feyenoord kleding.

Koop het hier!

Feyenoord thuisshirt 2012/2013


Feyenoord thuisshirt 2012


Feyenoord uitshirt 2012/2013

Bron:

RTV Rijnmond