Het Feyenoord thuisshirt heeft volgend seizoen bijna hetzelfde design als het huidige thuisshirt. Het thuisshirt voor het seizoen 2011-2012 bestaat weer uit twee vlakken. Het linker vlak is wit en het rechter vlak is rood. De kraag is volgend seizoen rond, waarvan de rechterkant wit is en de linkerkant rood. De linkermouw is rood met een witte onderkant en de rechtermouw is wit met een rode onderkant. Op de linkerborst staat het logo van Feyenoord en op de andere borst het logo van kledingsponsor Puma. Op het midden van het shirt staat hoofdsponsor ASR Verzekeringen.

Het broekje dat bij het shirt hoor is zwart met een rode baan op de linkerpijp. Daarboven staat de sponsor. Op de andere pijp van het Feyenoord short staat het logo van Puma onder het logo van Feyenoord. De Feyenoord kousen zijn zwart en bevatten een rode en witte lijn ter hoogte van de schenen. Daaronder staan het logo van Puma en Feyenoord. 

 

De nieuwe Feyenoord-tenues maken onderdeel uit van de King-lijn van Puma, die staat voor een traditioneel ontwerp. ‘Deze lijn staat voor kleding zonder poespas en past daarom goed bij Feyenoord’, zegt Joris van Neerbos, marketing manager van Puma Benelux. ‘Bij Feyenoord is heel bewust voor een klassiek thema gekozen. Om dat te benadrukken heeft elk shirt bijvoorbeeld aan de onderkant een knoop zitten, wat het shirt een vrij traditioneel uiterlijk geeft.’ 

 

Het Feyenoord thuisshirt is vanaf nu hier beschikbaar. Koop het hier! Wil je nog genieten van andere Feyenoord producten, klik hier.