Feyenoord presentatiepak 2022-2023

De spelers van Feyenoord dragen ook dit seizoen weer een nieuw presentatiepak! Het presentatiepak wordt door de Rotterdammers niet gedragen tijdens de trainingen, maar betreft het trainingspak waarin we de spelers vooral zien wanneer zij reizen naar de wedstrijden, tijdens de voorbereiding in het hotel of op de club of na afloop van de wedstrijden, bijvoorbeeld wanneer de pers te woord wordt gestaan. Ook een deel van de technische en medische staf draagt tijdens de wedstrijden het Feyenoord presentatiepak. De spelers en de staf dragen tijdens de trainingen en warming-up dit seizoen het Feyenoord trainingspak 2022-2023.

Feyenoord presentatiejack 2022-2023

De spelers van Feyenoord dragen een ander presentatiepak dan de spelers. Het trainingspak dat door de spelers gedragen wordt is overwegend lichtblauw (CYAAN). Het Feyenoord presentatiejack heeft ook deze kleur en heeft verder alle kenmerken van het adidas Condivo 22 template. Dit template gebruikt adidas voor alle trainingskleding van de clubs waarvan het kledingsponsor is dit seizoen. Ook alle trainingskleding van Real Madrid, Juventus, Bayern München, Arsenal en Manchester United heeft dit template. De zijkanten van het Feyenoord presentatiejack 2022-2023 bevatten een donkerblauw vlak met daarin een all-over print van geometrische vormen, geïnspireerd door de structuur van doelnetten. Dit gedeelte bevat ook een diagonale witte lijn. Ook alle logo's op het trainingsjack zijn wit. De rechterborst bevat het adidas performance logo en de linkerborst de badge van de club. Dit betreft een monochroom logo. Het logo heeft namelijk niet de gebruikelijke kleuren, maar is lichtblauw/wit. Ook de adidas trademark strepen op de schouders en mouwen van het trainingsjack zijn wit. Deze mouwen lopen diagonaal af en stoppen ter hoogte van de ellebogen. Het presentatiejack heeft verder een hoge hals met doorlopende rits. Ter hoogte van de borst bevindt zich een opening voor de perfecte ventilatie. Het trainingsjack is bovendien uitgerust met twee zakken met een rits. De boorden aan de onderkant van de mouwen en de onderkant van het jack zorgen voor de perfecte pasvorm. De traininersstaf van Feyenoord draagt dit seizoen een rood presentatiejack. Ook dit trainingsjack heeft alle kenmerken van het adidas Condivo 22 template.

Feyenoord presentatiebroek 2022-2023

Het Feyenoord presentatiepak 2022-2023 wordt compleet gemaakt door een zware presentatiebroek. Ook alle logo's op de trainingsbroek zijn wit en hetzelfde geldt voor de drie adidas strepen op de zijkanten van de broek. De trainingsbroek van de Rotterdammers heeft verder de volgende functionele kenmerken:

  • De bovenkant van de Feyenoord presentatiebroek is uitgerust met een tailleband, waarmee de pasvorm aangepast kan worden.

  • De trainingsbroek bevat ook twee zakken met ritsen.

  • De presentatiebroek heeft in tegenstelling tot de trainingsbroek waarin de spelers trainen een iets wijdere pasvorm en bevat geen enkelritsen.

  • Het gehele Feyenoord trainingspak 2022-2023 bestaat voor 100% uit polyester en is uitgerust met met de adidas AeroReady technologie. Dit systeem zorgt voor de afvoer van vocht en voor ventilatie.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van het nieuwe presentatiepak dat door de Rotterdammers vanaf nu tot mei 2023 wordt gedragen in de aanloop naar de wedstrijden.

Feyenoord presentatiepak bestellen

Het adidas Feyenoord presentatiepak 2022-2023 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkel. Het presentatiejack en de presentatiebroek kun je los van elkaar bestellen. Voor volwassenen (maten XS, S, M, L, XL en XXL) is het presentatiejack € 80,- en voor kinderen (maten 122, 128, 140, 152, 164 en 176) € 60,-. De presentatiebroek is voor volwassenen € 60,- en voor kinderen € 55,-. Check ook andere Feyenoord trainingskleding in de onderstaande winkels. Directe levering!

Bestel het nieuwste Feyenoord presentatiepak direct in deze FANSHOP! 

Feyenoord presentatiepak 2022-2023

Feyenoord presentatiepak staf 2022-2023