21 juni 2021

Feyenoord presentatiepak 2021-2022

Ook dit seizoen is Feyenoord door adidas weer in het nieuw gestoken! Op de eerste trainingsdag van het seizoen 2021-2022 lanceerden Feyenoord en kledingsponsor adidas de nieuwe trainingslijn voor komend seizoen. Deze lijn bevat zowel een nieuw trainingspak als een presentatiepak. Beide pakken zijn eigenlijk trainingspakken. Het verschil in deze pakken is dat deze op een ander moment gedragen worden. Het reguliere trainingspak dragen de Rotterdammers ook echt tijdens de trainingen en het presentatiepak wordt gedragen wanneer de selectie naar de wedstrijden reist. Dit pak wordt bovendien vaak gedragen na afloop van de wedstrijden. In het presentatiepak zien we de spelers en staf vaak ook tijdens de persconferentie.

Feyenoord presentatiejack 2021-2022

Het nieuwe Feyenoord presentatiepak 2021-2022 bestaat dit jaar uit een trainingsjack en een trainingsbroek. Dit seizoen bevat het trainingsjack weer een capuchon. Verder heeft het pak dezelfde kleurencombinatie als het adidas Feyenoord trainingspak 2021-2022. Het Feyenoord presentatiejack is dit jaar mintgroen met zowel witte als donkerblauwe details. De basis voor het design van het trainingsjack vormt het adidas TIRO 21 template. Dit betreft een standaard template dat door het Duitse merk dit seizoen voor alle presentatiepakken van topclubs gebruikt wordt. Dit design zien we onder andere terug in de presentatiepakken van clubs als Real Madrid, Bayern München en Juventus. Het voornaamste kenmerk van het TIRO template zijn de adidas strepen. Deze beginnen met een wit vlak deels op de capuchon en lopen daarna over op de schouders en mouwen. Ter hoogte van het midden van de mouwen is er een speciaal effect in de strepen verwerkt en vervagen deze. De rechterborst bevat het adidas logo in het wit en de badge van de club op de borst betreft een monochroom logo. Dit betekent dat het logo niet de gebruikelijke kleuren (rood/zwart/wit) heeft, maar in stijl is van de kleuren van het pak, in dit geval donkerblauw/mintgroen. Het presentatiejack is bovendien uitgerust met een hoge hals met doorlopende rits in het mintgroen en de zijkanten van het trainingsjack bevatten twee zakken met een rits. De zijkanten van het Feyenoord presentatie trainingsjack bevatten een brede band in het mint groen.

Feyenoord presentatiebroek 2021-2022

Het Feyenoord presentatiepak 2021-2022 wordt compleet gemaakt door een donkerblauwe trainingsbroek met aan de zijkanten witte adidas strepen met mint groene details. De broek heeft vrijwel hetzelfde design als de trainingsbroek waarin de spelers trainen, alleen heeft deze broek een wat wijdere pasvorm. Dit zijn de andere kenmerken van de Feyenoord presentatiebroek 2021-2022.

  • De bovenkant van de presentatiebroek bevat een tailleband met trekkoord, zodat je zelf naar wens de pasvorm kunt bepalen.

  • De zijkanten van de trainingsbroek zijn voorzien van zakken met een rits om spullen in op te bergen.

  • De onderkant van de Feyenoord presentatiebroek bevat enkelritsen, waardoor je de broek makkelijk over sneakers en/of voetbalschoenen aan en uit kunt doen.

  • De broek is, evenals het Feyenoord presentatiejack, voorzien van de adidas AeroReady technologie, welke zorgt voor de perfecte ventilatie en afvoer van vocht/zweet. Hierdoor kun je het pak zowel op straat dragen als in sporten.

De staf van de Rotterdammers dragen dit seizoen een grijs presentatiepak, welke verder dezelfde kenmerken heeft als het presentatiepak dat door de spelers gedragen wordt. Vaak wordt het presentatiepak gecombineerd met een polo. De spelers dragen een mintgroene polo en de staf een grijze polo.

Feyenoord presentatiepak bestellen

Het adidas Feyenoord presentatiepak 2021-2022 kun je vanaf nu bestellen voor kinderen en volwassenen. Het presentatiejack heeft een prijs van € 74,95 voor volwassenen en € 64,95 voor kinderen. De presentatiebroeken bestel je vanaf € 54,95. Check ook andere Feyenoord trainingskleding in de onderstaande webshop, evenals de nieuwe tenues!

Bestel het nieuwste Feyenoord presentatiepak direct in deze FANSHOP! 

Feyenoord presentatiejack 2021-2022