Feyenoord 4de voetbalshirt 2023-2024

In de aanloop naar de derby tegen Ajax (24 september) hebben Feyenoord en Castore het 3e voetbalshirt gelanceerd met het motto ''BUILD ON SOLID FOUNDATIONS''! Dit voetbalshirt wordt door het team van trainer Arne Slot voor het eerst gedragen tijdens de Klassieker en wordt bovendien vooral gedragen tijdens de Europese uitwedstrijden. Feyenoord speelt in de poulefase van de Champions League tegen Atlético Madrid, Celtic en Lazio Roma. Wanneer de Rotterdammers in Europa spelen, is Rotterdam altijd dichtbij. Dat bewijst het design van het nieuwe Europese voetbalshirt, dat ontworpen is door Castore. Tijdens de andere uitwedstrijden draagt Feyenoord het uitshirt of 3e voetbalshirt.

Een eerbetoon aan de stad en de historie! 

Op de website van de Rotterdamse voetbalclub wordt het voetbalshirt gepresenteerd als een shirt dat de rijke geschiedenis en de unieke kenmerken van Rotterdam eert! Het Feyenoord 4e voetbalshirt 2023-2024 is dit jaar overwegend grijs met fel gele details. Het voetbalshirt bevat een stilistische print van de plattegrond van Rotterdam, waardoor de spelers en supporters hun trots en verbondenheid met de stad kunnen uitdragen tijdens de uitwedstrijden van de club. Het patroon wordt gekenmerkt door de diagonale lijnen en golven met een gradiënt effect. In de plattegrond van Rotterdam is natuurlijk ook de thuishaven van Feyenoord verwerkt. Onder het logo van hoofdsponsor EuroParcs is de Kuip namelijk te vinden. Alle logo’s op het voetbalshirt zijn ook fel geel en deze logo’s staan op de gebruikelijke plekken. De rechterborst bevat het logo van Castore en de linkerborst het clublogo. Dit logo betreft een monochroom logo. Het logo heeft namelijk niet de gebruikelijke kleuren, maar is in stijl van de kleuren van het voetbalshirt: grijs/fel geel. Het logo van EuroParcs staat ook in het fel geel op het midden van het tenue en op de achterkant prijkt het logo van Prijsvrij vakanties. In de nek op de achterzijde van het tenue is het oprichtingsjaar verwerkt. Dit is ook de kleur van de ronde hals en de band aan de onderkant van de mouwen. Wanneer dit voetbalshirt in de Eredivisie gedragen wordt, dragen de Rotterdammers op de rechtermouw de gouden Eredivisiekampioensbadge. Wanneer dit voetbalshirt in de Champions League gedragen wordt, staan op deze plek de Champions League Starball badge en de UEFA Foundation badge. De linkermouw bevat het logo van subsponsor TOTO.

Het vierde tenue van Feyenoord wordt compleet gemaakt door een donkergrijs voetbalbroekje met fel gele logo’s van de club en kledingsponsor Castore. De sokken hebben ook deze kleurencombinatie. Als alternatief voor de grijze sokken zijn er ook fel gele sokken beschikbaar. 

Extra informatie

  • Materiaal: 100% polyester
  • Laser cut holes ter hoogte van de oksels voor de perfecte ventilatie en vochtafvoer
  • Pasvorm: Normaal

Feyenoord 4e voetbalshirt bestellen

Het Castore Feyenoord Europa voetbalshirt kun je vanaf nu bestellen. Voor volwassenen (maten S, M, L, XL, XXL) zijn de voetbalshirts € 89,95 en voor kinderen (maten 128, 140, 152, 164, 176) € 74,95. De voetbalbroekjes zijn beschikbaar vanaf € 39,95 en de kousen vanaf € 19,95.

Voetbalshop
vanaf € 64.95
Bestellen >
Voetbaldirect
vanaf € 64.95
Bestellen >

Feyenoord 4de voetbalshirt 2023-2024
Feyenoord 4de voetbalshirt 2023-2024
Feyenoord 4de voetbalshirt 2023-2024