Ferencvaros voetbalshirts 2020-2021

De Hongaarse voetbalclub Ferencvaros en Nike hebben deze week ook de nieuwe Ferencvaros voetbalshirts 2020-2021 uitgebracht. In deze tenues speelt Ferencvárosi TC de wedstrijden in de Hongaarse OTP Bank Liga, in Europa en in de beker gedurende 2020-2021.

Ferencvaros thuisshirt 2020-2021

Het Ferencvaros thuisshirt 2020-2021 betreft hetzelfde voetbalshirt als vorig seizoen en wordt gekenmerkt door de dunne groene en witte banen over de onderkant van het tenue. Verder is het thuistenue groen met over de borst een bredere witte band. Verder bevat het voetbalshirt van Ferencvaros ook donkergroene accenten. De Vapor hals van het tenue heeft deze kleur en ook de band aan de onderkant van de mouwen is donkergroen. De rechterborst bevat de swoosh van Nike, de andere borst het clublogo en op het midden van het voetbalshirt staat sponsor Telekom. Verder bevat de hals nog een taping met daarin dunne groene en witte strepen. Het thuistenue wordt compleet gemaakt door een donkergroen voetbalbroekje en de kousen zijn groen met een design van dunne witte en groene strepen op het midden.

Ferencvaros uitshirt 2020-2021

Het Ferencvaros uitshirt 2020-2021 heeft dit jaar brede groene en zwarte, verticale banen en deze banen bevatten weer dunne, witte lijnen. Verder is het uitshirt uitgerust met een klassieke polokraag met twee knoopjes en de mouwen zijn zwart. De logo’s van de club, Nike en Telekom staan op dezelfde plek als op het thuisshirt. Het uittenue van Ferencvaros wordt compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje met aan de zijkanten een diagonale groene band. De kousen zijn een combinatie van groen en zwart. Alle tenues van Nike bevatten ook dit seizoen weer de Dri Fit technologie van het sportmerk, welke zorgt voor de perfecte afvoer van vocht en voor ventilatie. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Ferencvaros tenues, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Ramadan, Zubkov, Varga, Boli, Lodico en nog meer spelers.

Ben je fan van de Hongaarse club? Bestel een t-shirt of hoodie van de club in deze SHOP! 

Ferencvaros uitshirt 2020-2021