Ferencvaros voetbalshirts 2019-2020

De Hongaarse kampioen Ferencvaros en Nike hebben deze week de nieuwe voetbalshirts voor 2019-2020 gepresenteerd. In deze tenues speelt de kampioen de wedstrijden in de Hongaarse competitie, de NB I, de beker en in Europa gedurende 2019-2020. De club speelt in de voorronde van de Champions League, omdat het afgelopen seizoen voor de dertigste keer in de geschiedenis kampioen van Hongarije is geworden.

Ferencvaros thuisshirt 2019-2020

Het nieuwe Ferencvaros thuisshirt wordt gekenmerkt door de horizontale groene en witte banen. Deze banen zijn alleen aanwezig op de onderkant van het voetbalshirt. Daarboven is het tenue groen met alleen een brede, witte band over de borst. Daarmee is het Ferencvaros tenue geïnspireerd door de tenues van de jaren '90, een periode waarin de club verschillende keren in de Champions League speelde. De negen banen aan de onderkant van het tenue verwijzen naar de negen districten van de stad. Verder bevat het tenue de kenmerken van het Vapor template van Nike. Het shirt bevat een combinatie van een rechte en diagonale hals in het donkergroen. De binnenkant van de hals bevat een taping met groene en witte strepen. De bies aan de onderkant van de mouwen is bovendien donkergroen. Op de borst staan de logo's van de club en Nike en op het midden van het tenue prijkt sponsor Telekom. Het uittenue wordt compleet gemaakt door een groen broekje en groen/witte kousen.

Ferencvaros uitshirt 2019-2020

Het Ferencvaros uitshirt voor 2019-2020 is wit met een Vapor hals met een knoopje. De logo's van de club, Nike en Telekom op dit tenue zijn goud en dit is een verwijzing naar het 30ste landskampioenschap van de club. Het Ferencvaros uittenue wordt compleet gemaakt door een wit broekje met gouden logo's. Dit is ook de kleurencombinatie van de kousen. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Ferencvaros tenues, die vanaf nu gedragen worden door spelers als Varga, Nguen, Botka, Priski, Barbosa en andere spelers.

Ben je fan van de Hongaarse club? Bestel een t-shirt of hoodie van de club in deze SHOP! 

Ferencvaros thuisshirt 2019-2020