15 juli 2011

Fenerbahce voetbalshirts 2011/2012

De nieuwe Fenerbahce voetbalshirts voor het seizoen 2011/2012 zijn officieel bekend gemaakt. Het thuisshirt heeft een navy blauw/geel verticaal gebaand design. De mouwen van het shirt zijn navy blauw en bevatten een gele vlak waarin de drie Adidas trademark strepen staan. Het shirt bevat verder een ronde hals, welke aan de voorkant geel is en de achterkant navy blauw. Op het midden van de borst staat het logo Adidas, op de linkerborst staat een embleem van de Turkse vlag en op de rechterborst het logo van Fenerbahce met daarboven drie gouden kampioenssterren.

Op het midden van het thuisshirt van Fenerbahce staat hoofdsponsor AVEA en op de achterkant de subsponsor. In de achterkant van de kraag is bovendien de naam van de club geborduurd.

Het uitshirt van Fenerbahce voor het seizoen 2011/2012 heeft hetzelfde design als het thuisshirt. De banen op dit shirt zijn donkerblauw, lichtblauw en wit. De donkerblauwe banen worde lichter, hoe meer deze naar onder lopen. Voor de lichtblauwe lijnen geldt hetzelfde, echter dan in een tegengesteld effect. De mouwen zijn lichtblauw en bevatten een wit vlak waarin drie blauwe Adidas trademark strepen staan. De kraag is rond en aan de onderkant wit en aan de achterkant lichtblauw. De logo's en andere details staan op dezelfde plaats als bij het thuisshirt. Ook heeft Fenerbahce een 3e shirt 2011/2012. Deze is geheel geel en bevat een navy blauwe kraag en navy blauwe Adidas trademark strepen. Check hieronder de foto's van de nieuwe Fenerbahce voetbalshirts. Deze kan je binnenkort kopen in de online voetbalshop van Subside Sports.

Koop het hier!

 

Fenerbahce thuisshirt

 

Fenerbahce uitshirt

 

Fenerbahce 3e shirt