Nadat vorige week de deal met Burrda beklonken was, zijn de FC Twente voetbalshirts voor het seizoen 2011/2012 uitgelekt. Zoals beloofd door de manager van Burrda, hebben zowel het thuisshirt als het uitshirt van FC Twente een traditioneel design. Het FC Twente thuisshirt bevat twee verschillende kleuren rood en heeft hetzelfde design als de vorige week gepresenteerde Belgie voetbalshirts. Ter hoogte van de borst is een donkerrood golvend vlak te vinden, welke doorloopt tot de helft van de mouwen. In dit vlak staat rechts op de borst het logo van Burrda en links het logo van FC Twente.

 

Op beide schouders is ook het logo van teamkleding leverancier Burrda te vinden. Opvallend aan het design van het thuisshirt is het paard uit het embleem van FC Twente welke op de voorkant van het shirt te vinden is. De kraag van het FC Twente thuisshirt is rond en rood/wit. De achterkant van het shirt is overwegend donkerrood en bevat onder de kraag ook het iconische paard.

 

 

Het FC Twente uitshirt voor volgend seizoen heeft een lichtblauwe voorkant. Ook de voorkant van dit FC Twente shirt wordt gekenmerkt door twee vlakken. Ter hoogte van de borst is de bekende Burrda golf te vinden. Boven deze golf heeft het shirt een normaal design, daaronder lopen allemaal kleine miniscule golfjes. Op de rechterborst is het logo van Burrda te vinden en op de linkerborst het FC Twente logo. Ook op beide schouders staat het Burrda logo. De mouwen zijn voor de helft lichtblauw en voor de helft donkerblauw. Deze donkerblauwe kleur is ook terug te vinden aan de achterkant van het shirt. Beide zijkanten van de achterkant van het shirt hebben een geruit motief. Ook onderaan de kraag van het FC Twente uitshirt is de steigerende iconische FC Twente ros te vinden. Op beide shirts zal hoofdsponsor Arke op het midden van de voorkant van het shirt komen te staan.

 

 

Beide FC Twente voetbalshirts zullen medio juli te koop te zijn! Koop het hier

 

 

Thanks to football-shirts.co.uk