Het nieuwe FC Groningen thuisshirt 2012/2013 is vandaag door algemeen directeur Nijland officieel bekend gemaakt. De supporters van FC Groningen hebben de afgelopen week (begin februari 2012) uit twee designs een nieuw thuisshirt kunnen kiezen. Onderstaand shirt is met een ruime meerderheid van 67% gekozen tot het nieuwe voetbalshirt van FC Groningen voor het seizoen 2012-2013. Het thuistenue is het vertrouwde witte shirt met de twee groene banen. Dit shirt staat volgens de traditie elk jaar vast en wordt slechts op details aangepast. In dit shirt speelt FC Groningen de Eredivisie thuiswedstrijden in het Euroborg Stadion gedurende deze periode.

Aan het nieuwe FC Groningen thuisshirt 2012-2013 is dus niet veel veranderd ten opzichte van het seizoen 2012-2013. Het shirt is overwegend wit en bevat twee groene verticale banen over het shirt. Deze banen worden onderbroken door het logo van hoofdsponsor Essent op het midden van het shirt. Verder heeft het shirt een zwarte polokraag en zijn de onderkant van de mouwen groen. De linkerborst van het shirt bevat het logo van FC Groningen en de andere borst het logo van teamkledingsponsor Klupp. Op de achterkant van het shirt lopen de groene banen deels door en staat onder de kraag een subsponsor van FC Groningen: Energy Valley. Het FC Groningen thuistenue 2012-2013 wordt verder gecompleteerd door een wit broekje met een groene band aan de onderkant van beide pijpen. Ook zijn het logo van FC Groningen en Klupp vertegenwoordigd op de voetbalbroekjes.

Check hieronder de afbeeldingen van de nieuwe FC Groningen thuisshirts 2012-2013. Deze voetbalshirts kan je medio mei/juni 2012 weer kopen in de online voetbalshop van Subside Sports.

Koop het hier!

FC Groningen voetbalshirts

FC Groningen thuisshirt 2012/2013