4 mei 2018

FC Barcelona trainingsshirt 2018-2019

De afgelopen weken worden veel nieuwe shirts van Europese topclubs uitgelekt. FC Barcelona is zo’n topclub. Waar de shirts van FC Barcelona al langere tijd uitgelekt zijn, is nu ook het trainingsshirt van FC Barcelona uitgelekt. Onze collega’s van footyheadlines hebben hun handen weten te leggen op de eerste details van de mogelijk nieuwe trainingslijn. Wanneer het blijkt dat dit ook echt het nieuwe trainingsshirt van de Spaanse grootmacht wordt gaan we Messi, Paulinho, Alba, Suárez en al hun teamgenoten volgend seizoen in de trainingen in deze shirts zien. Nieuwsgierig naar de eerste details van de mogelijk nieuwe trainingslijn? Check ze hieronder!

FC Barcelona trainingsshirt 2018-2019

Net zoals de afgelopen jaren is Nike verantwoordelijk voor de trainingslijn van de Spaanse topclub. Deze functie vervult Nike al sinds het jaar 1998. Bij een topclub hoort het nieuwste van het nieuwste. Daarom is het nieuwe trainingsshirt van Nike ontworpen aan de hand van het nieuwe WK template. Het zogeheten Nike Vapor template. Nike heeft gekozen voor een opvallende kleurencombinatie. Donkerblauw wordt namelijk gecombineerd met teal. Teal is een groenblauwe kleur. Het mogelijk nieuwe trainingsshirt van FC Barcelona ziet er door deze kleurencombinatie erg mooi uit. De basiskleur van het shirt is donkerblauw, de versiering van het shirt is teal. Het zigzagpatroon op de mouwen van het shirt zijn onder anderen in de groenblauwe kleur. Ook de swoosh, het bekende Nike logo van op rechterkant van de borst heeft deze kleur. Op de linkerkant van de borst staat het logo van FC Barcelona. Het logo van de Spaanse club is in dezelfde kleurencombinatie op het shirt geplaatst als het gehele shirt. Spelers als Messi, Suárez, Coutinho en al hun teamgenoten zijn volgend jaar vaak te zien in dit shirt, wanneer zij keihard trainen om hoofdprijzen te pakken voor de Catalaanse club. In Spanje is FC Barcelona dit seizoen heer een meester maar in Europa werd de club van trainer Ernesto Valverde weer vroegtijdig geëlimineerd. Aankomend seizoen moet daar verandering in komen. Voor het eerst, sinds 2014-2015, moet FC Barcelona de finale van de Champions League weer halen. Dit kan alleen met een optimale voorbereiding op de training. Door de Nike Dri Fit technologie, welke zorgt voor verkoeling, vochtafvoer en ventilatie, kunnen de spelers van de Catalaanse club optimaal presteren tijdens de trainingen. Ook de trainingsstaf is te bewonderen in dit gave shirt. Echter heeft het shirt van de trainers wel een andere kleurencombinatie. Hier is namelijk gekozen voor grijs met donkerblauw.

FC Barcelona voetbalshirts kopen

De voetbalshirts van FC Barcelona zijn te koop in de onderstaande winkels. In deze shops heeft u ook de mogelijkheid om het shirt te laten bedrukken met je naam en nummer, of met de naam en nummer van je favoriete voetballer van de Spaanse club. Ben je opzoek naar andere fan artikelen van FC Barcelona bekijk dan het overzicht hiernaast of hieronder, en bestel deze ook in de onderstaande webshops. Directe levering gegarandeerd!

Scoor je FC Barcelona voetbalshirt in de NIKE SHOP

Of in DEZE WEBWINKEL