23 juni 2021

FC Barcelona trainingspak 2021-2022

FC Barcelona en Nike hebben het nieuwste FC Barcelona trainingspak 2021-2022 gelanceerd. Ook dit seizoen zijn er verschillende versies van het FC Barcelona trainingspak beschikbaar en in dit artikel vertellen we de verschillen tussen de verschillende pakken die het keurkorps van Ronald Koeman draagt dit seizoen. De gemene deler tussen deze trainingspakken is dat deze gedragen worden tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de wedstrijden in 2021-2022.

FC Barcelona training sweater 2021-2022

De trainingspakken die de spelers van FC Barcelona dragen tijdens de trainingen en warming-up bestaan allemaal uit een training sweater en een trainingsbroek. De FC Barcelona training sweater 2021-2022 heeft een futuristisch design. De sweater is een combinatie van bordeaux/paars en blaw. De body en de mouwen bevatten een design van ruiten, die door middel van lijntjes in elkaar overlopen. De bovenkant van de sweater is overwegend paars met aan de zijkanten blauwe ruiten en de onderkant is meer blauw met ruiten in deze kleur. Het design van ruiten bevindt zich ook op de mouwen, welke ter hoogte van het midden ook zijn uitgerust met een diagonale, witte band. De training sweater met dit design zal je overigens vrijwel niet in de winkel tegen komen. Dit betreft namelijk de training sweater, die alleen door de spelers gedragen wordt en wordt ook wel de Strike Elite versie genoemd. De ruiten accentueren namelijk de plekken waar de spelers het meest zweten en vocht verliezen. Op strategische plekken heeft Nike ventilatiezones geplaatst, zodat vocht/zweet snel naar de buitenkant van de sweaters getransporteerd kunnen worden. Bovendien hebben deze Elite training tops een gestroomlijnd design en vallen deze dus nog strakker om het lichaam.

Van deze training sweater hebben Nike en de club ook een zogenaamde replica versie uitgebracht, welke ook perfect is om in te trainen of te sporten. Deze FC Barcelona training sweater 2021-2022 is geheel bordeaux rood met een design van ruiten alleen op de mouwen. De diagonale band op de mouwen is ook bordeaux rood en verder bevat ook deze trainingstrui een hoge hals met rits tot de borst. De FC Barcelona training sweaters bevatten dit jaar ook aan de onderkant van de mouwen weer duimgaten, voor een gestroomlijnde pasvorm. Op de borst staan de logo’s van Nike en de club. Zowel de Elite versie als de stadium versie van de training sweater bestaan uit een combinatie van polyester en elastaan. Dit elastische materiaal zorgt ervoor dat de drill tops perfect aansluiten op het lichaam.

FC Barcelona trainingsbroek 2021-2022

Het FC Barcelona trainingspak 2021-2022 wordt gecompleteerd door een blauwe trainingsbroek met aan de zijkanten een diagonale witte taping. Ook van deze trainingsbroek is er weer een elite en replica versie uitgebracht. Qua design zien beide trainingsbroeken er hetzelfde uit en hebben deze de volgende kenmerken:

  • De bovenkant van de FC Barcelona trainingsbroek 2021-2022 is uitgerust met de Nike FlyVent tailleband, waarmee de pasvorm van de broek aangepast kan worden.
  • De zijkanten van de trainingsbroek zijn uitgerust met twee zakken met ritsen om spullen in op te bergen.
  • De Nike Barcelona trainingsbroek heeft een taps toelopende fit en valt dus getailleerd om de benen. Ook de stof van de trainingsbroek is een combinatie van polyester en elastaan.
  • De onderkant van de trainingsbroek is uitgerust met enkelritsen, waardoor je makkelijk de trainingsbroek over sneakers of voetbalschoenen aan en uit kunt doen.
  • De Elite trainingsbroeken bevatten de Nike Dri Fit ADV technologie en de standaard trainingsbroeken de Nike Dri Fit technologie. Beide technologieën zijn in de stof verwerkt en bewerkstelligen het vochtafvoerende en ventilerende effect.

FC Barcelona presentatiepak 2021-2022

De FC Barcelona training sweater en trainingsbroek 2021-2022 kun je vaak los van elkaar bestellen. Je kunt het trainingspak van FC Barcelona ook als geheel pak bestellen. Dit betreft dan wel het pak met trainingsjack. De spelers dragen tijdens de trainingen geen trainingsjacks. Het trainingspak met jack wordt alleen gedragen tijdens het reizen naar de wedstrijden, het verblijf in het hotel of na afloop van de wedstrijden, bijvoorbeeld tijdens persconferenties. Dit trainingspak wordt ook wel het presentatiepak genoemd. Dit pak bestaat dus uit een trainingsjack en trainingsbroek. De trainingsbroek is dezelfde als hierboven besproken en het trainingsjack heeft vrijwel dezelfde kenmerken als de training sweaters. Om het nog moeilijker te maken, het trainingsjack is in twee verschillende versies beschikbaar, namelijk één met een capuchon en één zonder. Beide trainingsjacks bevatten een doorlopende rits en zijn bovendien uitgerust met twee zakken met rits aan de zijkanten. Beide trainingsjacks bevatten een witte diagonale band op de mouwen. Een verschil tussen de twee FC Barcelona trainingsjacks is dat het jack met de capuchon nog een extra, diagonale buidelzak bevat. De capuchon van dit trainingsjack is daarnaast uitgerust met touwtjes. De stof van beide trainingsjacks is 100% polyester.

Check hieronder de verschillende afbeeldingen van het FC Barcelona trainingspak 2021-2022, dat vanaf het begin van het seizoen tot het midden van het seizoen door de club gedragen wordt op verschillende momenten.

FC Barcelona trainingspak bestellen

Het Nike FC Barcelona trainingspak 2021-2022 kun je vanaf nu bestellen. De Elite training sweater is € 119,95 en is alleen voor volwassenen beschikbaar. De andere versie van de training sweater is € 64,95 voor volwassenen en € 54,95 voor kinderen. De Elite trainingsbroek is € 99,95 en de replica versie van de trainingsbroek is € 64,95 voor volwassenen en € 54,95 voor kinderen. Het Barcelona trainingspak met trainingsjack is € 119,95 voor volwassenen en € 99,95 voor kinderen. Check ook andere nieuwe FC Barcelona trainingskleding in de onderstaande webwinkels!

Bestel het FC Barcelona trainingspak direct in de officiële NIKE SHOP!

of deze fanshop!

of deze winkel!

Barcelona Elite training sweater 2021-2022

Barcelona training sweater 2021-2022