Dit zijn de FC Barcelona trainingsjacks 2023-2024

De spelers van FC Barcelona dragen dit seizoen weer verschillende nieuwe trainingsjacks! De nieuwe trainingscollectie van ''Blaugrana'' werd deze week officieel gepresenteerd door de club en kledingsponsor Nike. Het trainingsjack dat we het vaakst zullen zien, is het FC Barcelona anthem trainingsjack 2023-2024! Dit trainingsjack draagt het team van trainer Xavi tijdens de opkomst op het veld voorafgaande aan de La Liga, Copa del Rey en Champions League thuiswedstrijden tijdens het seizoen 2023-2024. Dit is overigens niet het enige trainingsjack uit de nieuwe collectie van de Spaanse kampioen. De collectie bevat namelijk ook nog een Nike tech fleece jack. Dit vest wordt over het algemeen niet door de spelers gedragen, maar als je echt fan bent van de Catalanen, mag dit item niet ontbreken in jouw kledingkast!

FC Barcelona anthem trainingsjack 2023-2024

Het FC Barcelona anthem trainingsjack 2023-2024 is in stijl van de kleuren van het thuisshirt. Het trainingsjack is rood en wordt vooral gekenmerkt door de blauwe driehoeken en flitsende strepen op de mouwen. Dit design is geïnspireerd door de diamant uit het eerste clublogo van FC Barcelona Femini. Het logo van het vrouwenteam had tijdens de jaren '70 hetzelfde design als het clublogo, maar bevatte daarnaast een diamant in het logo. Deze diamant komt ook terug in het FC Barcelona logo dat dit seizoen op alle voetbalshirts en trainingskleding staat. In de nek op de achterzijde van het trainingsjack bevindt zich nog een subtiele graphic. Hier staat een diamant in de kleuren van de Catalaanse vlag (rood/geel) met de bijnaam van de club: Barça. Het FC Barcelona anthem trainingsjack heeft alle kenmerken van het Nike Strike template. Het trainingsjack heeft een semi hoge hals met een doorlopende rits. Ter hoogte van de borst bevindt zich een golf. De geribte boorden aan de onderkant van de mouwen en aan de onderkant van het trainingsjack zorgen ervoor dat het jack perfect aansluit op het lichaam.

  • Materiaal: 100% polyester
  • Zachte binnenkant
  • Zakken aan de zijkanten
  • Geribte boorden zorgen voor de perfecte pasvorm
  • Pasvorm: Normaal

FC Barcelona Nike Tech fleece vest 2023-2024

De nieuwe collectie bevat ook een nieuw Nike Tech Fleece vest. Dit jack is vooral perfect om tijdens de herfst en winter te dragen. Het jack bestaat namelijk uit een combinatie uit katoen en polyester en is dikker dan het materiaal van het trainingsjack. Het tech fleece vest heeft dezelfde kleur als een deel van het nieuwe FC Barcelona trainingspak. Het vest is namelijk donkergroen en wordt gekenmerkt door de v-baan op de borst. Deze baan is een knipoog naar de windrunners van het Amerikaanse sportmerk. De windrunners van Nike hebben een speciaal plekje in de collectie van Nike. In 1978 waren de windrunners namelijk de eerste kledingitems in de collectie van Nike. Daarvoor was Nike alleen gespecialiseerd in de productie van schoenen en sneakers. Al sinds 1978 bevatten de windjacks van Nike een chevron op de borst. Het tech fleece vest is verder uitgerust met een hoge hals met een capuchon en de doorlopende rits is zwart. Ook het Nike tech fleece vest bevat twee zakken aan de zijkanten. Ook op de mouwen bevindt zich een zak met een rits.

  • Materiaal: 66% katoen, 34% polyester
  • Zachte binnenkant
  • Zakken aan de zijkanten en op de mouwen
  • Pasvorm: Normaal

FC Barcelona trainingsjack bestellen

De nieuwe FC Barcelona trainingsjacks 2023-2024 kun je vanaf nu voor volwassenen (maten XS, S, M, L, XL, XXL) en voor kinderen (maten 128, 140, 152, 164, 176) bestellen.

  • Anthem trainingsjack: Vanaf € 74,95
  • Tech fleece jack: Vanaf € 94,95
Dit zijn de FC Barcelona trainingsjacks 2023-2024
Dit zijn de FC Barcelona trainingsjacks 2023-2024
Dit zijn de FC Barcelona trainingsjacks 2023-2024
Dit zijn de FC Barcelona trainingsjacks 2023-2024