27 december 2017

FC Barcelona Tech Fleece trainingspak 2018

Het nieuwe jaar gaat bijna van start en dat betekend dat de voetbalclubs weer nieuwe trainingspakken gaan lanceren! Vele grote topclubs hebben dit al gedaan en nu heeft ook FC Barcelona een trainingspak weten uit te brengen! Het blijkt dat de grijze trainingspakken de nieuwe trend zijn want nu heeft de Spaanse grootmacht ook deze kleur gebruikt. Grote sterren als Messi, Iniesta, Suarez en Pique van FC Barcelona zullen rondom de wedstrijden en trainingen vaak in dit pak verschijnen! Lees hieronder meer over dit pak.

FC Barcelona Tech Fleece jack 2018

Het nieuwe trainingspak van FC Barcelona is perfect geschikt om te dragen voor of na het sporten. Dit komt door het Tech Fleece materiaal wat zorgt voor een heerlijk gevoel. Dit Tech Fleece materiaal wat nu al enige tijd gebruikt wordt staat bekend om het heerlijke comfort. Het nieuwe Tech Fleece jack van de nummer 1 uit Spanje heeft een warme hoodie met verschillende vlakken die je beschermt tegen slechte weersomstandigheden. Ook heeft het jack steekzakken waardoor het jack functioneel wordt. De raglanmouwen zitten strak tegen het lichaam aan, maar geven je een goede bewegingsvrijheid. Het nieuwe FC Barcelona jack is zoals eerder gezegd overwegend grijs met een oranje FC Barcelona logo wat links op de borst zit. Rechts op de borst staat in deze zelfde kleur het Nike logo.

 

FC Barcelona Tech Fleece broek 2018

Dit nieuwe trainingspak van FC Barcelona heeft een grijs jack en een onderstel van een zwarte joggingsbroek. Deze zwarte joggingsbroek is net als het jack gemaakt van een Tech Fleece materiaal waardoor de broek niet alleen heerlijk zit, maar je ook goed warm houd en bovendien mooi staat!

De broek die gemaakt is van  66% katoen en 34% polyester heeft diepe steekzakken en ook nog eens rits zakken die lopen over de pijpen van de broek!  De toelopende pijpen zorgen voor een mooie getailleerde pasvorm onder de knie! De zwarte broek heeft het FC Barcelona logo rechts boven op de broek en het Nike logo links.

 

FC Barcelona Tech Fleece trainingspak 2018 bestellen

Het trainingspak waar Messi, Suarez en Iniesta in lopen. Wie wil dat nou niet?

Haal jouw eigen FC Barcelona trainingspak snel in deze winkel!

Het nieuwe Tech Fleece trainigspak is helaas alleen beschikbaar in volwassenmaten en niet in kindermaten.