De officiële Barcelona retro lijn van het merk COPA is vandaag gelanceerd. COPA heeft in samenwerking met grootmacht Barcelona een nieuwe retro collectie gelanceerd. De collectie bestaat onder officiële licentie van de Catalaanse voetbalclub. De COPA collectie bestaat uit verschillende klassieke retro shirts en t-shirts gebaseerd op de kleding uit de jaren '70 en '80. Gave Barcelona producten om de geschiedenis en de successen van de voetbalclub opnieuw te beleven. Ook aan de jongste Barcelona fans is gedacht met een My First Baby shirt. Dit baby shirtje zullen wij hieronder verder bespreken.

COPA - F.C. Barcelona 'mijn allereerste voetbalshirt'

Het FC Barcelona retro baby shirt is verticaal gestreept in de bekende rode en blauwe (blaugrana) kleuren. Het baby shirtje heeft lange mouwen en een ronde hals. Zowel de hals als de biesjes zijn in het blauw. De linkerborst is voorzien van de badge van FC Barcelona. De achterkant van het retroshirtje is voorzien van rugnummer 10. In de geschiedenis van Barcelona hebben meerdere geniale voetballers rugnummer 10 gedragen. Spelers zoals Maradona, Romario, Stoichkov, Rivaldo, Ronaldinho, Riquelme, Litmanen en vandaag de dag draagt Lionel Messi het magische nummer 10. Een mooi rijtje voetballers welke allemaal het voetbalshirt van Barcelona hebben gedragen met achterop nummer 10. Het COPA baby shirtje van Barcelona is gemaakt van 100% organisch katoen en 10% elastaan. Het shirtje is leverbaar in de maten 68, 74, 80 en 86.

Check hieronder de foto's van dit unieke Barcelona baby shirtje met rugnummer 10 welke door het merk COPA wordt geproduceerd. Dit shirt is te koop voor € 34,95 in de sportfashion shop van Sportus.nl.

Koop het Barcelona baby retro shirtje hier... en geef hieronder je mening!

Naast dit FC Barcelona shirtje heeft COPA nog meerdere retro baby shirtjes in het assortiment zoals AS Roma, F.C. Internazionale, Holland, België, Argentinië en meer. Klik hier om alle COPA baby retro shirtjes te bekijken.

Barcelona Retro Baby Shirt

FC Barcelona Baby Shirt