28 augustus 2015

FC Astana voetbalshirts 2015-2016

De nieuwe FC Astana voetbalshirts voor 2015-2016 zijn inmiddels ook officieel gelanceerd door kledingsponsor Adidas en de club uit Kazachstan. In deze voetbalshirts speelt de club de wedstrijden in de competitie van Kazachstan en de Champions League gedurende het seizoen 2015-2016. FC Astana is de eerste club ooit die zich heeft geplaatst voor de groepsfase van de Champions League. De club is ingedeeld in poule C met Benfica, Atletico Madrid en Galatasaray. De club speelt haar thuiswedstrijden in de Astana Arena en Adidas is sinds 2009 kledingsponsor van de club. In dit blog bespreken we de designs van het het FC Astana thuisshirt en uitshirt voor 2015-2016.

FC Astana thuisshirt 2015-2016

Het Astana thuisshirt 2015-2016 is overwegend geel en wordt gekenmerkt door de dunne licht blauwe verticale strepen over het shirt. Verder is het Astana thuisshirt uitgerust met een v-hals met een gevouwen polo kraag. Over de schouders en mouwen lopen licht blauwe Adidas trademark strepen. De linker borst bevat het logo van de club en op het midden van de borst staat het logo van de Duitse kledingsponsor. Hoofdsponsor Samruk Kazyna versiert het midden van het FC Astana thuisshirt. Het nieuwe thuistenue van FC Astana wordt gecompleteerd door een geel voetbalbroekje en gele kousen met licht blauwe details.

FC Astana uitshirt 2015-2016

Het FC Astana uitshirt 2015-2016 is overwegend licht blauw en wordt gekenmerkt door de fel gele accenten. Deze fel gele accenten komen terug in een subtiele lijn in de v-hals en in de brede bies aan de onderkant van de mouwen. De rechter borst bevat het logo van Adidas in het geel en de andere borst bevat het logo van de club. De shirtsponsor van de club uit Kazachstan staat op het midden van het shirt. Het nieuwe FC Astana uittenue wordt gecompleteerd door een licht blauw short met fel gele Adidas strepen. De kousen van het nieuwe tenue zijn ook licht blauw met fel gele details. Check hieronder de foto's van de nieuwe FC Astana voetbalshirts, waarin de spelers van de club gedurende de Champions League wedstrijden zullen schitteren.

Helaas weten wij niet of de FC Astana voetbalshirts ergens te koop zijn. Alle andere voetbalshirts van Champions League clubs kan je in ieder geval kopen in de online shop van Subside Sports! Inclusief bedrukking!

FC-Astana -thuisshirt -2015-2016

FC-Astana -uitshirt -2015-2016

Bron foto's: footyheadlines.com