Astana FK voetbalshirts 2019-2020

Astana FK en adidas hebben inmiddels ook de nieuwe tenues voor 2019-2020 gelanceerd. In deze voetbalshirt speelt de club uit Kazachstan de wedstrijden in de Kazachse Premjer-Liga, de beker en Europa League gedurende 2019-20. Astana werd afgelopen seizoen opnieuw kampioen van Kazachstan en speelt dit jaar in de groepsfase van de Europa League. De club van coach Roman Hryhorchuk neemt het in poule L op tegen Manchester United, AZ en Partizan Belgrado.

Astana thuisshirt 2019-20

Het Astana FK thuisshirt voor 2019-2020 is weer overwegend geel met lichtblauwe details. De toelopende V-hals van het tenue is lichtblauw en ook een band aan de onderkant van de mouwen heeft deze kleur. Hetzelfde geldt voor de drie strepen van adidas op de mouwen. Op de borst staan de logo's van adidas en de club en sponsor Samruk Kazyna prijkt op het midden van het thuisshirt. Het thuistenue van Astana wordt compleet gemaakt door een geel voetbalbroekje met lichtblauwe adidas stripes. De kousen hebben ook deze kleurencombinatie.

Astana uitshirt 2019-20

Het Astana FK uitshirt voor 2019-2020 heeft dezelfde kleurencombinatie als het thuisshirt. Dit tenue is echter overwegend lichtblauw met gele details. De V-hals, adidas strepen en de band aan de onderkant van de mouwen zijn allemaal geel. Bovendien zijn de logo's van adi en de sponsor op de borst geel. Het Astana FK uittenue voor 2019-20 wordt compleet gemaakt door een lichtblauw voetbalbroekje en kousen met gele strepen. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de Astana FK voetbalshirts, die vanaf nu gedragen worden door spelers als Janga, Shomko, Tomasov, Logvinenko, Beysebekov, Rukavina en andere spelers.

De nieuwe Astana tenues kun je vooralsnog alleen bestellen in de clubshop van de club uit Kazachstan. Ben je fan van Astana FK? Check in deze winkel een fan t-shirt!