EuroParcs tot zomer 2023 shirtsponsor van Feyenoord

Feyenoord en hoofdsponsor EuroParcs hebben het contract vandaag met één jaar verlengd. Dit betekent dat de aanbieder van vakantieparken ook in het seizoen 2022-2023 de shirtsponsor van de Rotterdammers is. De EuroParcs Group is sinds het seizoen 2019-2020 de hoofdsponsor van Feyenoord. Tot afgelopen zomer stond het logo van Droomparken, onderdeel van de Europarcs Group, op de tenues van Feyenoord. Sinds juli prijkt het logo van EuroParcs zelf op de tenues van de club van trainer Arne Slot. Vorig seizoen stond het logo van EuroParcs ook al op de tenues waarin Feyenoord de Europese wedstrijden speelde.

Zowel Feyenoord als EuroParcs reageert positief op de verlenging van het contract. Joris van Dijk, commercieel directeur Feyenoord: ‘’Toen we vorig jaar onze samenwerking met een jaar verlengden hebben we daarin gelijk een optie voor nog een jaar meegenomen, gekoppeld aan een aantal doelstellingen. Het is mooi om te zien dat we deze doelstellingen samen hebben weten te realiseren. Het plezier spat van deze samenwerking af en het is voor Feyenoord natuurlijk financieel enorm belangrijk dat we dit hoofdpartnership weer hebben kunnen verlengen.’’

Andries Bruil, directielid van EuroParcs Group: ‘’Het hoofdpartnership met Feyenoord heeft een enorm positief effect op onze organisatie en de naamsbekendheid voor ons merk EuroParcs. Zeker nu ons tweede merk Droomparken volledig opgaat in EuroParcs. Sponsoring van Feyenoord geeft het merk EuroParcs een enorme boost. Vanaf de start zien wij een groei in onze naamsbekendheid en hebben Feyenoord-supporters én andere voetballiefhebbers de weg naar onze parken gevonden.’’

Alle logo’s op de Feyenoord voetbalshirts 2022-2023 zijn dus zeker. Dit zijn dezelfde logo’s als op het Feyenoord thuisshirt 2021-2022. Op het midden van de tenues staat volgend seizoen dus het logo van EuroParcs. Adidas is ook volgend seizoen de kledingsponsor van de Rotterdammers. Met het Duitse sportmerk heeft men nog een contract tot de zomer van 2023. Ook staat volgend seizoen TOTO weer als mouwsponsor op de linkermouw van de Feyenoord tenues. Met TOTO tekende Feyenoord in 2020 ook een contract voor de duur van drie seizoenen.

Zodra er meer bekend wordt over de Feyenoord voetbalshirts 2022-2023 hebben we weer nieuws! Ben je op zoek naar een tenue van de club? Check het exclusief in deze officiële fanshop! 

Feyenoord en EuroParcs verlengen contract tot 2023