Feyenoord thuisshirt 2021-2022

Na het Feyenoord Full Support uitshirt 2021-2022 is nu ook het adidas Feyenoord thuisshirt 2021-2022 officieel gepresenteerd door de club en kledingsponsor adidas met het motto: ''STERK IN ROTTERDAM. MIJN FEYENOORD.'' In dit nieuwe tenue speelt het team van trainer Arne Slot de Eredivisie, KNVB Beker en Conference League thuiswedstrijden in de Kuip gedurende 2021-2022. Ook dit jaar is adidas weer de producent van de tenues van de Rotterdammers. Het Duitse sportmerk is sinds het seizoen 2014-2015 de kledingsponsor van de club en blijft dit in ieder geval nog tot de zomer van 2023.

Feyenoord thuis shirt en tenue 2021-2022

Het design van het Feyenoord thuisshirt is ieder jaar bijna hetzelfde, maar ook dit seizoen zijn er wat veranderingen aangebracht. Het nieuwe Feyenoord tenue heeft namelijk alle kenmerken van het nieuwe adidas Condivo 21 template. Dit betekent dat het tenue een combinatie van een v-hals en opstaande kraag bevat, maar daarover straks meer. De body van het Feyenoord thuisshirt wordt opnieuw gekenmerkt door de twee vlakken. De rechterkant is rood en de linkerkant is wit. De mouwen zijn hier contrasterend aan. De rechtermouw is wit met aan de onderkant een rode band met zwart lijn en de linkermouw is rood met aan de onderkant een witte band met zwarte lijn. Dit design is ook doorgetrokken naar de kraag. Hierin komt de kleur zwart ook prominent naar voren. De rechterkant van de kaag is wit met een zwarte lijn en de andere kant is rood met een zwarte lijn. De drie adidas trademark strepen staan dit seizoen op de schouders van het Feyenoord thuistenue en zijn wit. Dit is ook de kleur van het adidas logo op de rechterborst. De linkerborst is uitgerust met de officiële badge van de club en daarboven prijkt een gouden ster, verwijzend naar de vijftien Eredivisie kampioenschappen. Op het midden alle Feyenoord tenues staat vanaf het seizoen 2021-2022 het logo van EuroParcs. EuroParcs is het moederbedrijf van DroomParken, dat sinds 2019 als shirtsponsor fungeerde. Sinds de zomer van 2020 stond EuroParcs al wel op de tenues waarin Feyenoord in Europa speelde. De linkermouw bevat ook komend seizoen weer het logo van TOTO en op de rechtermouw prijkt de Eredivisie badge. Verder bevatten de tenues nog een klein label aan de onderkant van de mouwen. Dit label is geheel in stijl van de kleuren van de Rotterdamse vlag: groen/wit. 

Het Feyenoord thuistenue 2021-2022 wordt compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje met aan de zijkanten witte adidas strepen. De broekjes bevatten ook dit jaar weer de logo's van de club en adidas. De kousen van het Feyenoord thuistenue zijn zwart met witte adidas strepen aan de bovenzijde en op het midden het performance logo. Zoals alle adidas tenues zijn de Feyenoord voetbalshirts 2021-2022 dit jaar ook weer uitgerust met de adidas AeroReady technologie. Dit systeem is in de stof (polyester) van het tenue verwerkt en zorgt voor de perfecte ventilatie en afvoer van vocht. Check hieronder nog meer afbeeldingen van het adidas Feyenoord thuisshirt 2021-2022, dat vanaf nu gedragen wordt door Kokcu, Fer, Malacia, Toornstra, Linssen, Diemers, Geertruida en nog meer spelers. 

Feyenoord voetbalshirt bestellen

Het Feyenoord thuisshirt 2021-2022 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkel voor kinderen en volwasenen. De prijzen zijn hetzelfde als andere jaren. Voor volwassenen (maten S, M, L, XL en XXL) is het voetbalshirt € 89,95 en voor kinderen (maten 128, 140, 152, 164, 176) € 69,95. De voetbalbroekjes bestel je vanaf € 34,95 en de kousen vanaf € 17,95. In deze webshop kun je de Feyenoord tenues ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Hiervoor wordt de officiële en originele bedrukking gebruikt, die de spelers ook op het tenue dragen.

Bestel je Feyenoord voetbalshirt altijd in deze officiële fanshop! 

Feyenoord thuisshirt 2021-2022

Feyenoord thuisshirt 2021-2022