EuroParcs op Feyenoord voetbalshirts in Europa League en vanaf 2021-2022

Feyenoord speelt dit seizoen in de Europa League en KNVB Beker wedstrijden met het logo van EuroParcs op de voetbalshirts. Dit maakte de club vandaag middels een persbericht bekend. EuroParcs is het nieuwe moederbedrijf van de huidige hoofdsponsor: Droomparken. Met de hoofdsponsor verlengden de Rotterdammers bovendien het contract tot de zomer van 2022. In het contract is ook nog een optie opgenomen om het contract met nog een seizoen ter verlengen. Droomparken is sinds 2019 shirtsponsor van de club van trainer Dick Advocaat.

De Feyenoord voetbalshirts met het logo van Europarcs zien we vanaf deze week dus in de Europa League wedstrijden. In het Europese toernooi neemt de club het op tegen CSKA Moskou, Dinamo Zagreb en Wolfsberger AC in poule K. Dat EuroParcs op de Europa League voetbalshirts van Feyenoord staat, lag in de lijn der verwachting. EuroParcs Group heeft afgelopen zomer Droomparken overgenomen, dat momenteel met 38 vakantieparken in Nederland en het buitenland actief is. Om de supporters dit seizoen alvast kennis te laten maken met EuroParcs speelt Feyenoord tijdens de Europa League en KNVB Bekerwedstrijden met het label EuroParcs op de borst. Daarmee geeft EuroParcs direct invulling aan haar internationale ambities om zich sterker te richten op de België, Duitsland en Oostenrijk (het thuisland van tegenstander Wolfsberger AC in de poulefase). Het is bovendien een voorproefje op het seizoen 2021-2022. Vanaf volgend seizoen staat EuroParcs namelijk op alle wedstrijdshirts van de Rotterdammers, dus zowel in de Eredivisie als de Europese wedstrijden. Aan het design van het Feyenoord thuisshirt 2020-2021 en Feyenoord uitshirt 2020-2021 is in de Europa League overigens niks veranderd. Het enige verschil is de vervanging van het logo van Droomparken voor EuroParcs.

Joris van Dijk, commercieel directeur van Feyenoord reageert: ‘Wij zijn bijzonder verheugd dat we, in deze financieel moeilijke tijd, zo’n trouwe partner hebben gevonden in de EuroParcs Group. De reden voor de verlenging van het contract zijn de geweldige resultaten die wij in het eerste jaar partnership voor Droomparken hebben behaald. Denk bijvoorbeeld aan de zeer succesvolle campagnes met Jan Boskamp in de hoofdrol. Campagnes die konden rekenen op vele positieve reacties onder de Feyenoord-doelgroep en voetbalsupporter in het algemeen. Ook zijn we er tijdens de corona-lockdown in geslaagd, door middel van unieke en creatieve ideeën, nog steeds waardevol te zijn voor onze hoofdpartner. Een uitdaging die nu weer actueel is, omdat de locaties van Droomparken en EuroParcs nog steeds veilig gasten kunnen ontvangen op hun parken. Wij doen onverminderd ons best om dat onder de aandacht te brengen.’ Als Feyenoord willen we verder groeien en EuroParcs Group steunt ons in die ambities door ons de mogelijkheid te bieden om een partner aan ons te binden waarvan het logo op de trainingskleding zal komen te staan.''

Op zoek naar het nieuwste Feyenoord tenue? Bestel het altijd in deze officiële SHOP! 

Feyenoord EuroParcs voetbalshirts 2020-2021