Feyenoord thuisshirt 2020-2021

Feyenoord en adidas hebben vandaag het nieuwe Feyenoord thuisshirt 2020-2021 officieel gelanceerd met de leus: ''READY FOR SPORT. Voor de club. Voor het legioen. Samen voor Feyenoord.'' In dit nieuwe tenue spelen de Rotterdammers de Eredivisie, KNVB Beker en Europa League thuiswedstrijden in De Kuip gedurende 2020-21. Het nieuwe Feyenoord tenue heeft dit seizoen een vrij traditioneel design. Adidas is weer verantwoordelijk voor de productie en het design van de nieuwe Feyenoord voetbalshirts. Sinds het seizoen 2014-2015 heeft het Dutise sportmerk deze functie en beide partijen hebben nog een contract tot 2023.

Feyenoord thuis shirt en tenue 2020-2021

Het Feyenoord thuisshirt 2020-2021 heeft het gebruikelijke half-om-half design. De rechterkant van het tenue is rood en de linkerkant is wit. De mouwen zijn contrasterend hieraan. De rechtermouw is wit en de linkermouw is rood. Dit seizoen bevat het voetbalshirt van de Rotterdammers een V-hals, waarbij oo weer de rechterkant rood en de linkerkant wit is. Verder is het tenue uitgerust met zwarte accenten. Het adidas performance logo op de rechterborst is zwart en hetzelfde geldt voor de drie adidas strepen, welke dit jaar alleen op de schouders van het tenue staan. Ook het logo van sponsor Droomparken staat in het zwart (met witte omranding) op het midden van de tenues. De aanbieder van vakantieparken is sinds 2019 de shirtsponsor van de Rotterdammers en heeft in ieder geval dit seizoen nog een contract met Feyenoord. Het tenue bevat ook een speciaal detail. In de nek is de naam van de club in de contouren van het clubloog verwerkt: Feyenoord Rotterdam. De linkerborst van het tenue is uitgerust met de clubbadge, inclusief de gouden ster. Deze ster verwijst naar de 15 landskampioenschappen. Het thuistenue van de club van trainer Dick Advocaat wordt compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje met aan de zijkanten witte adidas strepen. De onderkant van de pijpen zijn uitgerust met een rode band en op de broekjes staan ook de logo's van de club en adi. Ook het voetbalbroekje bevat dus alle clubkleuren van de Rotterdammers. De kousen van het Feyenoord thuistenue 2020-2021 zijn zwart met witte adidas strepen aan de bovenkant en op het midden het logo van het sportmerk. De nieuwe tenues zijn dit jaar voor het eerst uitgerust met de adidas AeroReady technologie, welke zorgt voor een nog betere afvoer van vocht en voor ventilatie, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. 

Check hieronder nog meer afbeeldingen van het nieuwe tenue, dat vanaf nu gedragen wordt door spelers als Berghuis, Linssen, Diemers, Kökcü, Senesi, Bozenik, Fer en andere sterspelers en check ook het nieuwe Feyenoord uitshirt 2020-2021. 

Feyenoord thuisshirt bestellen

Het Feyenoord thuisshirt 2020-2021 van adidas kun je vanaf nu exclusief bestellen in de fanshop van de Rotterdammers. De prijs van het voetbalshirt is voor volwassenen € 89,95 (maten S, M, L, XL en XXL) en voor kinderen € 69,95 (maten 128, 140, 152, 164 en 176). De broekjes bestel je vanaf € 34,95 en de kousen zijn € 17,95. In de officiële fanshop kun je de tenues ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Hiervoor wordt de officiële en originele bedrukking gebruikt die de spelers dit seizoen ook op de tenues dragen. Directe levering gegarandeerd! 

Koop het Feyenoord thuisshirt direct in deze SHOP! 

Feyenoord thuisshirt 2020-2021

Feyenoord voetbalshirt 2020-2021

Feyenoord voetbalshirt 2020-2021