Estland voetbalshirts 2021-2022

De nationale voetbalbond van Estland en Nike hebben de nieuwe Estland voetbalshirts 2021-2022 officieel gelanceerd. In deze nieuwe tenues speelt het Estse voetbalelftal de kwalificatie- en oefenwedstrijden ter voorbereiding op het WK van 2022 in Qatar. In poule E strijdt Estland met België, Wales, Tsjechië en Wit-Rusland om een ticket naar het WK. Nike is ook dit jaar weer verantwoordelijk voor het tenue. Nike is sinds 1997 de kledingsponsor van het nationale en dit contract werd tegelijkertijd met de lancering van het nieuwe tenue verlengd tot de zomer van 2024.

Estland thuisshirt 2021-2022

Het nieuwe Estland thuisshirt 2021-2022 is gebaseerd op een standaard template van Nike, namelijk het Strike II teamwear template. Het tenue is geheel blauw en bevat op de mouwen een design van golven en stippen, welke kenmerkend zijn voor het Strike II template. Het Estland thuisshirt bevat verder een ronde hals. Op de rechterborst prijkt de swoosh van Nike en de badge van de Estische voetbalbond, de EJL (Eesti Halpalli Liit) prijkt op de linkerborst. Verder bevat het tenue weinig opvallende details. Het thuistenue wordt compleet gemaakt door een blauw voetbalbroekje, waarop ook de logo's van de voetbalbond en Nike staan. De kousen van het tenue zijn geheel blauw met op het midden een swoosh. Nike heeft alleen replica tenues voor Estland ontwikkeld. Deze tenues zijn alleen uitgerust met de Nike Dri Fit technologie. Deze technologie is verwerkt in de stof (polyester) van het voetbalshirt en zorgt voor de perfecte ventilatie en afvoer van vocht.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van het nieuwe Estland thuisshirt 2021-2022, welke vanaf nu gedragen wordt door spelers als Vassiljev, Klavan, Sappinen, Liivak, Ojamaa, Kreida en andere spelers van het nationale elftal. Helaas kun je deze voetbalshirts vooralsnog nergens bestellen. Ben je op zoek naar een goedkoop Estland t-shirt of hoodie? Bestel het dan in deze fanshop!

Estland thuisshirt 2021-2022

Estland voetbalshirts 2021-2022