4 april 2017

Erima nieuwe kledingsponsor van Eintracht Braunschweig vanaf 2017-2018

Eerder vandaag werd er al een deal in Duitsland beklonken. Naast het partnership tussen Borussia Mönchengladbach en Puma ontstaat er komend seizoen in Duitsland nog een nieuwe samenwerking. Vanaf 2017-2018 wordt het Duitse sportmerk Erima kledingsponsor van de Duitse 2. Bundesliga club Eintracht Braunschweig. Daarmee neemt de Duitse club afscheid van Nike, waarmee het contract aan het einde van het seizoen afloopt. Over het contract tussen Erima en Braunschweig zijn geen verdere details naar buiten gebracht, behalve dat de club vanaf 2017-2018 custom made shirts krijgt. Dit mag voor de club een verademing genoemd worden, omdat de shirts van voorgaande jaren gebaseerd waren op standaard templates van Nike.

Uiteraard hebben we ook een reactie van managing director Soeren Oliver Voigt van Eintracht Braunschweig: ''De chemie was er direct tussen Erima en ons. Erima is een sterk voetbalmerk, welke voor individuele oplossingen kan zorgen, waaronder ook nieuwe shirts. We zien onszelf als partners, gebaseerd op de lange historie, die we met elkaar hebben.'' Erima was in de jaren '70 namelijk ook al kledingsponsor van de club die haar thuiswedstrijden speelt in het Eintracht Stadion.

Wij zijn vooral benieuwd naar de nieuwe Eintracht Braunschweig voetbalshirts en tenues voor 2017-2018 van Erima. Check alle nieuwe Bundesliga voetbalshirts in DEZE SHOP!

Heb je een mening? Deel het gerust hieronder!