15 juni 2016

Eintracht Braunschweig voetbalshirts 2016-2017

De nieuwe voetbalshirts van de Duitse club Eintracht Braunschweig voor 2016-2017 zijn vandaag officieel gelanceerd. In deze shirts speelt Eintracht Braunschweig de wedstrijden in de 2. Bundesliga gedurende dit seizoen. De club eindigde afgelopen seizoen als achtste op het tweede niveau van Duitsland, waardoor het komend seizoen opnieuw in de 2. Bundesliga zal acteren. Beide nieuwe shirts van de club zijn een ode aan het Bundesliga kampioenschap van 1967, welke komend seizoen dertig jaar geleden is. De nieuwe shirts werden dan ook door de helden van 1967 gelanceerd. We bespreken zowel het design van het nieuwe thuisshirt als van het nieuwe uitshirt hieronder.

Eintracht Braunschweig thuisshirt 2016-2017

Het nieuwe Eintracht Braunschweig thuisshirt is zoals altijd overwegend geel en bevat blauwe accenten. Deze blauwe accenten komen terug in de v-hals, in de bies aan de onderkant van de mouwen en in de strip over de schouders en mouwen. Verder heeft het nieuwe shirt een vrij simpel design. Het nieuwe tenue is namelijk gebaseerd op het Nike Striker IV 2016-2017 template. De rechter borst bevat de swoosh van Nike in het blauw. De Amerikaanse kledingsponsor is sinds 2013 verbonden aan de Duitse club. De andere borst bevat het logo van de Duitse club. Dit betreft het logo dat de club had in 1967. Destijds werd de club kampioen van Duitsland. Op het midden van het nieuwe shirt van Braunschweig prijkt het logo van hoofdsponsor SEAT, welke ook sinds 2013 hoofdsponsor van de club is. Het nieuwe tenue van Braunschweig wordt gecompleteerd door een geel voetbalbroekje en gele kousen met blauwe details.

Eintracht Braunschweig uitshirt 2016-2017

Het nieuwe Eintracht Braunschweig uitshirt voor 2016-2017 heeft een iets flitsender design. Dit shirt wordt gekenmerkt door de verticale banen over het shirt in twee tinten navy blauw. Naar de bovenkant van het shirt lopen deze banen over in één tint navy blauw. Verder is dit shirt uitgerust met een v-hals en is de achterkant niet uitgerust met de verticale banen. De logo's van Nike, de club en SEAT staan op dezelfde plek als op het thuisshirt. Dit tenue wordt gecompleteerd door een navy blauw voetbalbroekje en navy blauwe kousen. Alle Eintracht Braunschweig tenues zijn uitgerust met de Nike Dri Fit technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Check hieronder de foto's van de shirts, waarin sterren als Reichel, Khelifi en Kumbela zullen schitteren komend seizoen.

Eintracht Braunschweig voetbalshirt kopen

Het nieuwe Eintracht Braunschweig shirt kan je vanaf nu scoren in de onderstaande shops. Wil je het shirt al eerder hebben? Stuur ons gerust een e-mail en wij kunnen kijken wat we voor je kunnen doen.

Koop het nieuwe shirt van Braunschweig in deze STORE!

of hier!Eintracht -braunschweig -thuis -shirt -2016-2017

Eintracht -braunschweig -shirt -2016-2017

Eintracht -braunschweig -uit -shirt -2016-2017