Elche CF voetbalshirts 2022-2023

De Spaanse voetbalclub Elche en kledingsponsor Nike hebben inmiddels ook de nieuwe Elche Club de Fútbol voetbalshirts 2022-2023 gepresenteerd. In deze tenues speelt Elche de La Liga en Copa del Rey wedstrijden gedurende het seizoen 2022-2023. Elche eindigde vorig jaar op de dertiende plek in de Spaanse competitie. Ook dit jaar is Nike weer verantwoordelijk voor het design en de productie van de Elche voetbalshirts. Het Amerikaanse sportmerk is sinds het seizoen 2021-2022 de kledingsponsor van de Spanjaarden.

Elche thuisshirt 2022-2023

Het nieuwe thuisshirt van Elche is gebaseerd op het Nike Challenge IV template en is voornamelijk wit van kleur en heeft verder gouden details. Deze details komen terug in de achterkant van de kraag, die biezen aan de onderkant van de mouwen en een taping aan de zijkant van het shirt. Echter het meest opvallende detail van het shirt is groen. Het gaat hierbij om de groene ‘’Hoop’’ op het midden van het shirt. De Hoop is uitgerust met 100 sierlijke, dunne lijnen. Deze vertegenwoordigen het 100-jarig bestaan van de club. Het nieuwe thuisshirt van Elche is namelijk een ode aan het jubileum jaar. Het hoogtepunt van de Spaanse club in deze 100 jaar is het behalen van de finale van de Copa del Rey in het seizoen 1968-1969. De Swoosh, het bekende logo van Nike staat op de rechterborst en is groen van kleur. Op de linkerborst prijkt de clubbadge van Elche. Hoofdsponsor van de Spaanse middenmotor is TM. Deze naam staat in de opvallende hoop in het midden van het shirt. Het nieuwe thuistenue van Elche FC wordt gecompleteerd door een witte voetbalbroek en witte kousen. Ook hierop zijn uitingen terug te vinden van sponsor Nike en club. Check hieronder nog meer foto’s van het jubileumtenue van Elche.

 

Elche uitshirts 2022-2023

Het Elche uitshirt 2022-2023 heeft dit jaar het standaard Academy template van Nike. Het voetbalshirt is groen en wordt gekenmerkt door de horizontale blokken op de mouwen. Het uitshirt bevat verder een ronde hals. Op de linkerborst prijkt het logo van de club. Dit betreft een goud logo. Elche viert dit seizoen namelijk het 100 jarig jubileum. ''Los Franjiverdes'' werden in 1923 opgericht en bestaan dit jaar dus 100 jaar. Ook de onderkant van het voetbalshirt bevat een verwijzing naar het jubileum van de voetbalclub. Hier prijkt het oude clublogo met daarin het getal 100 en de tekst: ''Centenario Elche Club de Futbol.'' Ook in de nek op de achterzijde van het tenue prijkt in het goud het clublogo met de jaartallen 1922/1923 en 2022/2023. Het Elche uittenue wordt gecompleteerd door een zwart voetbalbroekje en groene kousen. In sommige uitwedstrijden draagt Elche het 3e voetbalshirt. Dit voetbalshirt heeft hetzelfde template als het uitshirt, maar is zwart en bevat op de mouwen een design van zwarte en witte horizontale lijnen. De logo's van Nike, de club en hoofdsponsor TM Real Estate Group staan op dezelfde plek als op de andere voetbalshirt. Hetzelfde geldt voor de details. Het derde tenue van Elche wordt gecompleteerd door een zwart voetbalbroekje en zwarte kousen. Zoals alle tenues van Nike zijn de Elche tenues uitgerust met de Nike Dri Fit technologie. Dit systeem is in de stof van de voetbalshirts verwerkt en zorgt voor de afvoer van vocht en voor ventilatie.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de Elche CF voetbalshirts 2022-2023, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Pastore, Mojica, Boyé, Milla, Mascarell, Chaves en nog meer spelers. De nieuwe Elche voetbalshirts kun je vooralsnog alleen bestellen in de officiële fanshop van de club. Ben je op zoek naar andere tenues van Spaanse voetbalclubs? Check het dan in deze winkel! 

Elche uitshirt 2022-2023

Detail Elche uitshirt 2022-2023

Elche 3e shirt 2022-2023

Elche 3e voetbalshirt 2022-2023