11 september 2020

Elche CF voetbalshirts 2020-2021

De Spaanse club Elche en kledingsponsor Hummel hebben vandaag de nieuwe Elche voetbalshirts voor het seizoen 2020-2021 gepresenteerd. In deze tenues speelt de club de La Liga en Copa del Rey wedstrijden gedurende dit seizoen. Elche Club de Fútbol promoveerde pas recentelijk naar de Primera Division na in de play-offs te sterk te zijn geweest voor Girona. Na vijf jaar is de club weer terug op het hoogste niveau. Sinds de zomer van 2019 is Hummel de kledingsponsor van de promovendus en ook dit seizoen is het Deense sportmerk verantwoordelijk voor de tenues van ‘’ Los Franjiverdes.’

Elche thuisshirt 2020-2021

Het Elche thuisshirt 2020-2021 wordt dit seizoen gedragen tijdens de thuiswedstrijden in het Estadio Manuel Martinez Valero. Het tenue van Elche Club de Fútbol heeft het traditionele design. Het voetbalshirt is wit en bevat verschillende groene accenten. De brede band over de borst is groen en hetzelfde geldt voor de v-lijn in de v-hals. Ook de band aan de onderkant van de mouwen is groen en hetzelfde geldt voor de chevrons van kledingsponsor Hummel op de mouwen. De rechterborst bevat het logo van het Deense sportmerk en de linkerborst is uitgerust met de badge van de club. Sponsor TM staat op het midden van de Elche tenues en verder zijn ook de zijkanten van de Elche voetbalshirts uitgerust met een brede groene band. Tijdens de La Liga wedstrijden draagt de club de officiële La Liga badge op de linkermouw. Het Elche uittenue wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje met aan de zijkanten een groene band met daarin witte chevrons. De kousen zijn ook wit met groene accenten.

Het Elche uitshirt 2020-2021 wordt binnen twee weken officieel gelanceerd door de club en Hummel. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de tenues, die vanaf nu gedragen worden door spelers als Nino, De la Torre, Pena, Calvo en andere spelers. De nieuwe Elche voetbalshirts kun je vooralsnog alleen bestellen in de officiële fanshop van de club. Ben je op zoek naar andere tenues van Spaanse voetbalclubs? Check het dan in deze winkel! 

Elche thuisshirt 2020-2021

Elche voetbalshirt 2020-2021

Gerelateerd nieuws