14 mei 2018

EA Guingamp uitshirt 2018-2019

De Bretonse voetbalclub EA Guingamp heeft niet alleen het thuisshirt voor het seizoen 2018-2019 gelanceerd, ook het nieuwe uitshirt voor aankomend seizoen is officieel gelanceerd. Dit is natuurlijk in samenwerking met de plaatselijke kledingsponsor Patrick gedaan. EA Guingamp speelt sinds het seizoen 2013-2014 in de Franse Ligue 1 maar niet alleen in de uitwedstrijden van de competitie gaan we dit nieuwe uitshirt zien, ook tijdens de wedstrijden in de Coupe de France en in de Coupe de Ligue mogen we dit shirt bewonderen. Ben jij nieuwsgierig naar het nieuwe uitshirt van EA Guimgamp? Lees hieronder snel verder!

EA Guingamp uit shirt en tenue 2018-2019

Het nieuwe uitshirt van EA Guingamp is gebaseerd op hetzelfde template als het thuisshirt van de Bretonse club. De basis van het uitshirt is wit. Terwijl de blokken ter hoogte van de schouders zwart en rood zijn. De kraag van het shirt is rond en wordt omlijnd door een zwarte rand. Deze zwarte rand komt ook terug in de brede biezen van de mouwen van het nieuwe uitshirt van EA Guingamp. Het uitshirt van de Franse club staat vol met sponsors. Onder anderen de naam van shirtsponsor Patrick en hoofdsponsor Servagroupe staan op de voorkant van het shirt. De subsponsors Breizh Cola en Armor Lux staan ook op de voorkant van het shirt. Tussen al deze sponsoren in is, wanneer je goed zoekt, ook het logo van de club te vinden. Het logo is in de traditionele rode en zwarte clubkleuren van EA Guingamp te zien. Ook het logo van Bretagne is verwerkt in het logo van de club. Guingamp promoveerde in het seizoen 2013 naar het hoogste niveau in Frankrijk. In dit seizoen pakte de club uit Bretagne ook meteen een hoofdprijs. In de Finale van de Coupe de France werd Stade Rennes met 0-2 verslagen. Het was niet de eerste prijs van de Franse club in 2009 won de club ook de Franse beker. Dit was extra knap omdat EA Guingamp dat seizoen op een 13e plaats eindigde in de Ligue 2. Het nieuwe uitshirt van EA Guingamp wordt gecompleteerd door een witte broek en witte voetbalkousen. EA Guingamp heeft ook een 3e shirt gelanceerd voor het seizoen 2018-2019. Ook dit shirt is gebaseerd op hetzelfde template als het thuis- en uitshirt van de club. Het 3e wedstrijdshirt is echter alleen in de kleuren van Bretagne ontworpen. Zwart en wit met grijze accenten. Zelfs het logo van EA Guingamp is in deze kleuren op het shirt geplaatst.

EA Guingamp voetbalshirt kopen

Het nieuwe uitshirt van Guingamp in op dit moment alleen te koop in de fanshop van de Bretonse club. Bent u opzoek naar voetbalshirts van vele topclubs van over te hele wereld? Bekijk dan het geruime assortiment van DEZE WEBSHOP. Hier heeft u ook de mogelijkheid om het shirt te bedrukken met je eigen naam en nummer, of met de naam en het nummer van je favoriete voetballers. Directe levering gegarandeerd!