5 augustus 2016

Dynamo Kiev thuisshirt 2016-2017

Het nieuwe Dynamo Kiev thuisshirt voor 2016-2017 is vandaag officieel bekend gemaakt door de club uit Oekraïne en Adidas. In dit shirt speelt Dynamo Kiev de uitwedstrijden in de nationale competitie gedurende dit seizoen. Dynamo Kiev werd afgelopen seizoen kampioen van Oekraïne waardoor het komend seizoen weer in de Champions League speelt. Dit doet de club een nieuw en stijlvol thuisshirt van Adidas. We bespreken het design van het nieuwe shirt waarin de club de thuiswedstrijden speelt in het Valeri Lobanovskystadion hieronder.

Dynamo Kiev thuisshirt 2016-2017

Het nieuwe Dynamo Kiev thuisshirt is overwegend wit en bevat een stijlvolle henley collar. Rondom de knoopjes van de henley collar, bevindt zich een speciaal Oekraiens patroon, welke lijkt het op het patroon van de Oekraine voetbalshirts van 2016-2017. Dit patroon is licht blauw. De licht blauwe accenten komen ook terug in de bies aan de onderkant van de mouwen en in de drie strepen van Adidas aan de zijkanten van het shirt. De rechter borst bevat het logo van de Duitse kledingsponsor in het licht blauw. Onlangs werd het contract tussen beide partijen tot 2018 verlengd. Adidas en Kiev zijn al sinds 2008 aan elkaar verbonden. De andere borst bevat het logo van de club. Boven het logo prijken twee sterren. Deze twee sterren verwijzen naar de 28 kampioenschappen van de club. Per tien kampioenschappen mag er in Oekraïne een ster aan het logo van de club worden toegevoegd. Het nieuwe Dynamo Kiev thuistenue wordt gecompleteerd door een wit voetbalbroekje met aan de zijkanten licht blauwe strepen. De kousen hebben ook dit design.

Zoals alle tenues van Adidas zijn de shirts van Dynamo Kiev uitgerust met de Adidas Climacool technology van het merk. Deze technologie zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Deze tenues worden gedragen door sterren als Yarmolenko, Sjovkovskyj, Dragovic, Goesjev, Vida en andere sterspelers! Check bovendien het nieuwe Dynamo Kiev uitshirt. Dit is hetzelfde shirt als de club droeg tijdens 2015-2016!

Dynamo Kiev voetbalshirt kopen

Het nieuwe Dynamo Kiev shirt voor 2016-2017 kan je vooralsnog alleen in de clubshop van de club uit Oekraïne kopen. Het shirt heeft een prijs van € 89,95 voor volwassenen en € 70,- voor kinderen. In deze shops kan je het shirt van Dynamo Kiev laten voorzien van een eigen naam en nummer of van één van de sterspelers! Of check de Dynamo Kiev fan t-shirts in deze officiële shop!

Dynamo -kiev -shirt -2016-2017