Dinamo Kiev voetbalshirts 2018-2019

De nieuwe voetbalshirts van Dinamo Kiev zijn inmiddels ook bekend! De club uit Oekraïne heeft ook een nieuwe kledingsponsor. New Balance verzorgt namelijk vanaf dit seizoen de tenues en trainingskleding van het keurkorps van trainer Khatskevich. New Balance is de opvolger van adidas, dat de afgelopen seizoen kledingsponsor was van de club die haar thuiswedstrijden speelt in het Valeri Lobanovskystadion. In de nieuwe voetbalshirts speelt Dynamo Kiev de wedstrijden in de Premjer Liha, de beker en in Europa. Deze shirts zullen we dus ook zien in de Champions League play-off wedstrijden tegen Ajax. Check hieronder het design van de nieuwe tenues!

Dynamo Kiev thuis shirt en tenue 2018-2019

De nieuwe Dinamo Kiev tenues voor 2018-2019 hebben een vrij standaard design. De shirts zijn namelijk gebaseerd op een standaard teamwear template van New Balance. Het thuisshirt is wit en bevat een blauwe V-hals. Ook de taping over de mouwen van het shirt is blauw. De rechter borst van het shirt is uitgerust met het logo van het Amerikaanse sportmerk en de andere borst bevat het logo van de club uit Kiev. Boven het logo staan twee sterren. Deze sterren verwijzen naar de 28 kampioenschappen van de club. 15 van deze kampioenschappen werden behaald in Oekraïne en 13 in het voormalig Sovjet Unie. Het laatste kampioenschap van de club dateert van 2016. Per tien kampioenschappen mag er in Oekraïne een ster aan het logo worden toegevoegd. Het nieuwe thuistenue van Kiev wordt compleet gemaakt door een wit broekje en witte kousen met blauwe accenten.

Dynamo Kiev uit shirt en tenue 2018-2019

Het Dinamo Kiev uitshirt voor 2018-2019 is al wel iets spannender dan het thuisshirt. Dit shirt bevat een all-over print van ruiten over het shirt en is blauw. Dit tenue bevat een gevouwen kraag en een rechte hals met daaronder een v-design. Verder is de bies aan de onderkant van de mouwen van dit tenue wit. De logo's van de club en NB staan op dezelfde plek als op het thuistenue. Het uittenue wordt compleet gemaakt door een blauw broekje en blauwe kousen met witte accenten.

Zoals alle New Balance tenues zijn de voetbalshirts van Kiev uitgerust met de NB Dry technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Deze tenues worden vanaf nu gedragen door spelers als Tsihankov, Verbic, Sydorchuk, Pivaric, Harmasj, Tche, Morzyuk en andere sterren!

Dynamo Kiev voetbalshirt bestellen

De nieuwe Dinamo Kiev voetbalshirts voor 2018-2019 kan je vooralsnog nergens bestellen. Ben je op zoek naar een fan t-shirt van de club uit Oekraïne? Check het exclusief in deze winkel!