13 juli 2018

Dynamo Dresden thuisshirt 2018-2019

Het nieuwe thuisshirt van de Duitse cult club Dynamo Dresden is deze week officieel gelanceerd. In dit nieuwe thuisshirt speelt Dynamo Dresden gedurende het seizoen 2018-2019 in de 2.Bundesliga en in de DFB Pokal. Thuiswedstrijden worden door de club gespeeld in het Dresden stadion. Afgelopen seizoen eindigde Dresden op een veertiende plaats in de 2.Bundesliga. Het is pas het derde jaar dat Dynamo Dresden speelt op het tweede niveau in Duitsland. Verantwoordelijk voor het design van het nieuwe thuisshirt is dit jaar voor het eerst het Zweedse sportmerk Craft. Ben je nieuwsgierig naar het nieuwe thuisshirt van Dynamo Dresden? Check de details hieronder!

Dynamo Dresden thuis shirt en tenue 2018-2019

Verantwoordelijk voor het nieuwe thuisshirt van de Duitse cult club is aankomend seizoen Craft. Bij het Zweedse merk zijn ze erg blij met de overeenkomst met Dynamo Dresden. ‘’ Samen met onze nieuwe kledingsponsors willen we succesvolle en emotionele momenten vieren in de komende drie jaar op het groene gras. De lancering van het nieuwe thuisshirt is de manier hoe wij het nieuwe seizoen willen starten. Ik kijk er naar uit om met Craft te beginnen in de 2.Bundesliga’’ Zegt Commercieel directeur Michael Born.

Het nieuwe thuisshirt van Dynamo Dresden is net als ieder seizoen voornamelijk geel van kleur. Dit seizoen loopt een patroon van horizontale strepen over de body van het shirt. Het thuisshirt wordt verder versierd met verschillende zwarte details. Eén van deze details is de kraag. Het shirt krijgt door de kraag een retro idee Dit komt onder anderen door de knopen waarmee de kraag is uitgerust. De kleur van de kraag is erg stijlvol zwart. De biezen aan de onderkant van de mouwen zijn ook zwart van kleur. Op de rechterkant van de borst staat de naam van de nieuwe kledingsponsor. Dit is Craft. Andere clubs waarvan Craft de shirtsponsor is zijn: Zwolle en K.A.A. Gent. Op de linkerkant van de borst prijkt het clubwapen van Dynamo Dresden. Al vele jaren zijn er geen prijzen gewonnen door de populaire Duitse voetbalclub. Echter in de tijd van de DDR werd Dynamo Dresden acht keer landskampioen van de DDR. Het laatste jaar dat Dynamo Dresden Europees speelde was in 1990/1991. Toen deed de Duitse club mee aan de voormalige Europacup 1. In het midden van het shirt staat de naam van de shirtsponsor. All-INKL.COM. In de nek aan de achterkant van het shirt staat de tekst ‘’WIR HABEN EINEN TRAUM’’ geschreven. Dit betekent we hebben een droom. Aan de binnenkant van het shirt staat ook nog een tekst geschreven, namelijk ‘’ LOVE DYNAMO – HATE RACISM. Het nieuwe thuistenue van Dynamo Dresden wordt gecompleteerd door een zwarte voetbalbroek en gele voetbalkousen. Hierop zijn ook de uitingen van Dynamo Dresden en Craft te vinden.

Dynamo Dresden voetbalshirt bestellen

Op dit moment is het nieuwe thuisshirt van Dynamo Dresden alleen te koop in de fanshop van de Duitse club. Wanneer dit veranderd hebben wij weer nieuws en hoort u dit meteen van ons. Bent u opzoek naar andere voetbalshirts van Duitse (top)clubs? Bekijk dan het overzicht met beschikbare artikelen in de onderstaande webshop. In deze winkel is het ook mogelijk om het shirt te laten bedrukken met je naam en nummer, of met de naam en het nummer van je favoriete voetballer in de Duitse competitie. Directe levering gegarandeerd!

Scoor je Bundesliga voetbalshirt in DEZE WEBSHOP