18 mei 2016

Dynamo Dresden thuisshirt 2016-2017

Het nieuwe Dynamo Dresden shirt voor 2016-2017 is afgelopen week officieel gelanceerd door kledingsponsor Erima de de Duitse club. In dit voetbalshirt speelt de Duitse club de 2.Bundesliga en DFB Pokal wedstrijden in het Dresden Stadion. Dynamo Dresden is afgelopen seizoen kampioen geworden in de 3. LIGA, waardoor het komend seizoen weer uit komt op het tweede niveau van Duitsland, de 2. Bundesliga. We bespreken hieronder het design van het shirt van de nieuwbakken 2. Bundesliga club.

Het nieuwe thuisshirt van Dynamo Dresden is overwegend oranje en bevat een design van ruiten over het gehele shirt. Verder is het nieuwe voetbalshirt voor 2016-2017 uitgerust met zwarte accenten. Deze zwarte accenten komen terug in de v-hals en in de bies aan de onderkant van de mouwen. Het logo van de Duitse kledingsponsor ERIMA versiert de rechter borst en de trademark tekens van het merk staan in het zwart op de mouwen. De linker borst is uitgerust met het logo van de club en hoofdsponsor feldschlössn versiert het midden van het shirt. Op de achterkant van het shirt staat de tekst: ''Im Herzen vereint.“ (Samen in het hart). Ook staat een deel van de naam van de club op het shirt: DRESDEN. Ook de binnenkant van de kraag bevat een speciale tekst: ''Die Legende aus Elbflorenz". Het nieuwe tenue van Dynamo Dresden wordt gecompleteerd door een zwart short en zwarte kousen met gele details. Check hieronder de foto's van het shirt waarin sterren als Hefele, Textroet en Teixera zullen schitteren gedurende 2016-2017.

Het nieuwe Dynamo Dresden voetbalshirt kan je vanaf nu kopen in de clubshop van de Duitse club. Vanaf juli 2016 is deze beschikbaar in de online shop van Subside Sports. Wil je dit shirt al eerder hebben? Stuur ons gerust een e-mail en wij kunnen kijken wat we voor je kunnen doen!

Dynamo -dresden -voetbalshirt -2016-2017

Dynamo -dresden -shirt -2016-2017