Dundee United voetbalshirts 2020-2021

De Schotse club Dundee United heeft vandaag in samenwerking met kledingsponsor Macron het nieuwe Dundee United thuisshirt 2020-2021 uitgebracht. De Schotse club stond bij het stoppen van de Championship (door het coronavirus) op een eerste plaats en als alles mee zat zou de club kampioen geworden zijn en gepromoveerd zijn naar de Schotse Premiership. In Schotland bepaalde men net als in de Eredivisie dat er geen clubs zouden promoveren en degraderen. In het nieuwe tenue speelt Dundee de Championship en bekerwedstrijden op Tannadice Park gedurende 2020-21.

Dundee United thuisshirt 2020-2021

Het Dundee United thuisshirt 2020-2021 heeft ook dit seizoen weer het iconische design. Het voetbalshirt is overwegend oranje met een melange-achtige print. Bovendien bevat het voetbalshirt zwarte accenten, welke te vinden zijn in de y-hals en de band aan de onderkant van de mouwen. De rechterborst en de mouwen zijn uitgerust met het logo van Macron en de linkerborst bevat het clubembleem. In de nek op de achterkant van het tenue prijkt de leeuw uit het clublogo en de binnenkant van het tenue is aan de onderaknt uitgerust met de leus van de Schotse club: ‘’Humility, work ethic & team.’’ Op het thuistenue staan ook weer verschillende sponsoren zoals Utilita, JF Kegs en Norman Jamieson. Het voetbaltenue van Dundee United wordt compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje met hetzelfde melange effect en aan de onderkant een oranje band. De kousen zijn zwart met aan de bovenkant een oranje band en op het midden het zogenaamde Hero logo van kledingsponsor Macron, dat sinds de zomer van 2019 de kledingsponsor is van Dundee. Alle tenues van Macron zijn dit seizoen voorzien van de mPerformance technologie, welke zorgt voor de perfecte afvoer van vocht en voor ventilatie. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de Dundee United voetbalshirts, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Shankland, Butcher, Bingham, Harkes, Powers en nog meer spelers.

Het nieuwe Dundee United voetbalshirt is alleen te koop via de clubshop! Ben je op zoek naar andere tenues van Schotse voetbalclubs? Check het dan in deze SHOP!